Snap
  • DIY
  • kinderfotografie
  • herinneringen
  • pixum
  • #mamaplaatscollab
  • fotoalbum

Het is zoveel meer dan een fotoalbum

Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera op zijn telefoon en hebben de meeste mama's zelfs een (professionele)camera. Hoe fijn is het dat wij onze dierbare momenten onbeperkt kunnen vastleggen. Waar en wanneer we maar willen. Ik zelf maak op een dag denk ik sowieso minimaal wel 10 foto's de ene keer met mijn mobiel en de andere keer met de camera. Ik kan er ontzettend van genieten om deze foto's terug te kijken. Op je telefoon, camera of computer terug kijken? Ja leuk! Maar het wordt zoveel meer waard als het tastbaar wordt. Daarom hebben wij een album gemaakt via Pixum

En weet je wat het leuke is aan deze blog? Jij kan ook een album maken met maar liefst 20 % korting. En daarvoor hoef je niet eerst dit hele verhaal te gaan lezen ;)Met de code JAIMY-20 krijg jij ook die 20% korting. Je kan direct aan de slag.

Maar natuurlijk wil ik nog wel wat meer vertellen over ons fotoalbum. Want zoals ik in de titel al schreef het is zoveel meer dan alleen een album.Tijdens de voorbereidingen bij het maken van het boek had ik al een glimlach van oor tot oor. Alle foto's die voorbij kwamen bij het uitzoeken, de mooiste herinneringen. Zo fijn om doormiddel van foto's even terug te kunnen naar een fijn moment.

Snap

Neem nou deze foto's. Een dag met zoveel herinneringen. De zon scheen op zijn best, Livèn die model mocht zijn tijdens de fotoshoot van My Little Love, Noveé die zich prima vermaakte in de kinderwagen, mama die de fotografie mocht verzorgen en papa die hierbij assisteerde. Fijne en lieve mensen om ons heen en daardoor een geweldig eindresultaat. Een eindresultaat dat door Pixum voor altijd bewaard zal blijven in een prachtig album.

Bij het maken van album heb ik gekozen voor een platliggende binding. Zo kan je optimaal gebruik maken van de pagina's en blijven alle foto's in zijn totaal zichtbaar. Hier betaal je wel wat extra voor, maar als je het mij vraagt is dit het meer dan waard. Want ook de meiden houden ervan om het fotoalbum nog wel eens door te bladeren. Door deze binding zijn de bladeren extra stevig en kan er weinig verkeerd gaan.

Snap
Snap

Aan het einde van het album had ik nog één pagina over. En ik besloot hier de overgebleven foto's te plaatsen. Stiekem vind ik dit de leukste pagina.Niet perfect qua kleuren, niet de meest perfecte foto's maar de meest mooie herinneringen. Juiste deze foto's zouden anders misschien verloren gaan. Want zeg nou eerlijk tussen al die foto's die we met zijn alle maken staan er genoeg waarvan we niet eens meer wisten dat we ze hadden. 

(pssst...nog enthousiast? Denk aan de code JAIMY-2020 voor 20% korting via Pixum)

Aangezien ik besloot om er een fotojaarboek van te maken kwamen alle mooie momenten van 2019 voorbij. Tijdens het uitzoeken kwam onze oudste dochter bij me zitten en vertelde bij alle foto's haar eigen verhaal. Toen het boek binnen kwam ben ik wee samen met haar gaan zitten en wederom vertelde ze de verhalen op haar manier. Zou ze dat over tien jaar nog steeds zo doen? Ik hoop het wel! Want wat is het mooi om fijne momenten te herbeleven.

Snap
Snap

Van vakantie foto's tot dagjes uit, van eerste momenten tot blijvende herinneringen met je vriendinnetjes. Alles komt in dit boek voorbij. Alle emotie die bij deze momenten horen en een gevoel van dankbaarheid dat wij dit hebben en voor altijd kunnen terug kijken. Dat gun ik iedereen!

Dankjewel voor het lezen, en hopelijk tot snel xx

Kortingscode Pixum: JAIMY-2020 voor 20% korting.