Snap
  • DIY
  • vakantie
  • kids
  • Playdoh
  • bringhomethefun

De hele dag door ijsjes maken, welk kind wil dat niet?

#bringhomethefun

Ijsjes, welk kind is er niet dol op? Vooral op warme dagen vragen kinderen de hele dag door om een ijsje. Erg lekker natuurlijk, maar niet zo gezond! Play-Doh kwam met een superleuke oplossing hiervoor, namelijk: de Drizzle ijsjesmachine. Met deze ijsjesmachine kan jouw kind de hele dag door de lekkerste creaties kleien. Voor zichzelf en misschien krijgen de ouders ook wel een verrassing?! 

Bij onderstaande ouders is de ijswinkel in ieder geval geopend, en met succes:

Evi & de spruitjes

"Niets is leuker dan doen alsof. Hoe vaak speelden we vroeger zelf als kind geen winkeltje of maakten we met zand de lekkerste koekjes? Met de Play-Doh Kitchen Creations Drizzle IJsjes speelset maken mijn dochters de lekkerste softijsjes, ze bedenken de heerlijkste toppings en maken zo hun favoriete ijsjes. En dan heb je de nieuwe drizzle klei, nepsiroop dat verandert in een knapperige topping. Het lijken wel net echte ijsjes!"

Ik vind het heerlijk om ijsjes te gaan kopen bij mijn dochters!

"Ik was eerst een beetje panisch toen ik die lopende klei zag, maar als je het 5 sec laat drogen kan je het gewoon daarna proper verwijderen. Er wordt hier dus volop van ijssalon gespeeld en ik vind het heerlijk om ijsjes te gaan kopen bij mijn dochters."

Hanne_dem

"De Play-Doh softijsmachine is zeer eenvoudig om te gebruiken. Elias koos zonder twijfel voor een tropisch smaakje : een mango sorbet! Dan de afwerking … een ijsje is geen ijsje zonder gespikkelde snoepjes natuurlijk! En last but not least… Een beetje drizzle over het ijsje en ons ijssalon kan open gaan!"

Studio.papa

Als we niet op vakantie kunnen gaan, waarom halen we vakantie dan niet naar ons eigen huisje?

"Het is jammer dat we onze beach bodies niet kunnen showen deze zomer. ⁠😂 Maarja, als we niet op vakantie kunnen gaan, waarom halen we 'vakantie' dan niet naar ons eigen huisje?! Op vakantie gaan is fijn maar niet zonder de volgende ingrediënten: 1. dagelijks de BBQ aansteken voor lunch, diner of beide⁠⁠ 2. minstens één ijsje per dag eten⁠, favoriet van de kids ;) Weet je, beide kunnen we ook thuis doen. De ijsjes laat ik de meiden maken met hun Play-Doh Drizzle Ice Cream set!

Hoeveel ijsjes zouden jouw kids per dag wel willen eten? 

3 jaar geleden

Ahaha wat zijn ze toch heerlijk bezig! 👍 Voor de mama's die geïnteresseerd zijn hier kun je m bestellen voor minder dan twee tientjes: https://bit.ly/2NVEega

3 jaar geleden

Mijn kinderen zijn meer van hartig... Vreemd want hun vader en ik niet!

3 jaar geleden

😂😂😂

3 jaar geleden

Mijn kinderen zouden er serieus wel 10 per dag willen en misschien zelfs wel opkunnen haha