Snap
  • Bevallingsverhalen
  • mamaplaats
  • geluk
  • blij
  • thuis
  • Bevallingsverhaal

Welkom thuis lieve marrit❤

Genieten!!

Hey lieve mama's daar was ik weer! 

Ik was gebleven bij dat we naar huis mochten en daar waren we natuurlijk ontzettend blij mee! Eindelijk genieten van ons meisje daar waren echt aan toe. Zelf had ik kraamzorg ( conveuse na zorg ) geregeld, dit omdat we alles gewend waren vanuit het ziekenhuis en ik geen idee had hoe het thuis moest. 

Vrijdags gingen we naar huis, en zaten we met z'n 3en heerlijk op de bank. Marrit sliep toen nog bij ons op de kamer dat vond ik zelf gewoon heel fijn. De nacht verliep goed. En in de vroege ochtend kwam de kraamzorg dan ook al! Wat een opluchting, ze vroeg ons de regels dingen die we deden in het ziekenhuis en het eten schema. Ze zei nou haal dat maar uit je hoofd dat heb je thuis niet nodig! Hier waren we erg blij mee anders waren we nu gek geworden denk ik haha. Verder hebben we in alle rust haar in bad kunnen doen en samen onder de douche. En verder heel veel gevraagd aan haar, en allemaal truckjes geleerd ik was hier echt heel blij mee! Ze kwam 3 ochtenden langs en erna gingen we dan echt voor het echie!! En hier hadden we natuurlijk heel erg veel zin aan! 

In de ochtend en in de avond de medicijnen geven, was wel even een ding hoor haha het was niet veel maar het is meer van dat je er echt even een wekker voor moet zetten. Anders vergeet je zomaar de tijd.. en dat is niet handig! 

Verder kwamen mijn ouders en germen zijn ouders langs en broers en zussen. Hier waren we heel blij mee we wouden ze al heel graag bij ons in het ziekenhuis hebben maar dat kon helaas niet. Eigenlijk hebben we alleen maar visites gehad en vooral elke dag een beetje zeg maar, elke dag 1 uurtje een bezoeker.. 1 ding scheelt wel je bent dan zo door ie visite heen haha! 

Verder gaat het heel goed ik zie geen gekke dingen meer aan marrit. We gaan nu volop genieten van haar! 

Om even in het kort te vertellen wat er verder nog gebeurd. 

Marrit is inmiddels 5 maand jong bijna 6 trouwens! Ze deed het zo goed dat ze vanaf haar 3e maand mocht afbouwen van de medicijnen. Dit is ook echt super goed gegaan! Ze is zo vrolijk en zo blij verder is het echt een hele makkelijke baby en als het haar echt niet zint nou dan hoor je het wel haha. We blijven natuurlijk voor controles gaan, zowel in sneek en Groningen. Een gehoortest krijgt ze om de zoveel tijd ivm die hersenvliesontsteking die ze gehad heeft dan blijven ze het eerste jaar de oren checken er kan namelijk nog vocht zitten door de ontsteking die heeft gehad. Zo hebben we dan ook vanuit het ziekenhuis een fysio die aan huis komt. Dit omdat marrit een voorkeurshouding heeft en haar hoofdje wat vreemd ging vormen. Nu gaat dat stukken beter! Ze speelt nu veel op links en slaapt ook veel op links je ziet haar echt groeien en dat is zo mooi om te zien. 

Verder houd ik jullie zeker op de hoogte, mijn plan was om af en toe een foto te plaatsen hoe ze nu is en hoe blij ze is. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de likes dat doet me goed. We zijn allemaal evrn stil bij ieder zijn verhaal en dat vind ik heel mooi! Want niet alles gaat over roze en blauwe wolken. Ik doe een petje af voor alle ouders, ook ouders die een mooie bevalling gehad hebben en een gezond kindje in hun armen mochten sluiten maar ook ouders die een gigantische achtbaan gekend hebben. 

Bedankt iedereen❤ hier nog wat foto's van de eerste paar dagen toen we thuis waren de rest volgt snel! 

Snap
Snap
Snap