Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Bevallingsverhaal
  • tweedebevalling
  • Bevalleninhetbuitenland

Weer terug van weggeweest - Bevallingsverhaal deel 1

Mijn laatste post is alweer bijna 2 jaar geleden. Mijn laatste post ging over Hoe en waar ga ik bevallen? HELP! Ondertussen is ons tweede meisje alweer bijna 1,5 jaar en wordt onze oudste prinses morgen alweer 4 jaar! 4 jaar, waar blijft de tijd. 

Anyhow, de bevalling 1,5 jaar geleden, 06-06-2021. Ik had dit keer een heel plan wat ook al van te voren besproken was. Dit keer vond ik het erg spannend, voor het eerst bevallen in Duitsland, toch even anders dan in Nederland. Van dat plan? Daar is niks maar dan ook niks van terecht gekomen. Ik had gehoopt dat deze keer speciaal zou zijn omdat de eerste bevalling, door de vroeggeboorte, erg traumatisch was en dit onze laatste zou zijn. Een badbevalling, dit was mijn grote wens en was ook al toegezegd in zo verre dat kan. Natuurlijk op de dag van de bevalling, was deze bezet en viel dit figuurlijk in het water. Een extreme tegenvaller. 

We lagen al in bed en ik voelde mezelf een beetje onrustig worden, harde buiken, weeën, mijn man en dochter sliepen al. Ik ging naar beneden en begon met timen. Ja, deze komen wel erg regelmatig. Ik weer naar boven om mijn man wakker te maken. Hij is gelijk naar de buren gerend, die waren gelukkig nog wakker, het was rond 22:00 uur. Faye daar gebracht met de benodigde spullen, die stonden gelukkig allemaal klaar. Zo ook mijn vluchtkoffer die al in de auto stond. Op naar het ziekenhuis. Gelukkig was deze maar op 20 minuten rijafstand en wist ik de weg uit mijn hoofd. Dit was een goede afleiding van de weeën. Aangekomen in het ziekenhuis ging het snel qua opnemen. Alles was in principe al daar en besproken. Door de tegenvaller van het bad moest ik mezelf echt even herpakken. Ik was hier zo verdrietig over. Er was al een paar cm ontsluiting, Hailey lag al weken lang vast in mijn bekken en op de dag van de bevalling was ze daar blijkbaar uitgeschoten en lag ze helemaal bovenin. Ik kreeg weeën opwekkers en andere medicatie toegediend om het proces te versnellen. Ze kwam uiteindelijk terug in mijn bekken te liggen en toen gebeurde er iets wat ik ook in mijn plan had aangegeven niet te willen!

Wil je weten wat dit is? Dit lees je in deel 2 die ik zo snel mogelijk voor je ga posten. Tot snel!

1 jaar geleden

❤️❤️