Snap
  • Bevallingsverhalen

We moeten naar de kraamafdeling. De kraamafdeling!!!

Ik neem jullie mee naar de ochtend van de geplande keizersnee. Deze tekst schreef ik net wakker met de benen, bungelend, uit bed.

Het is nu 06:22 uur. Ik heb best aardig geslapen. Beter dan ik had verwacht. Nog een paar uur en ze gaan onze zoon halen! Hij ligt in een stuit. Eigenwijs monster. We zitten nu exact een week voor de uitgerekende datum dus hij heeft maximaal mogen genieten in mijn buik.

Mijn gedachten gaan alle kanten op. Dat gaan ze al dagen, zo niet weken. Is dit de beste manier om geboren te worden of moet het toch "normaal"? Ik heb geen idee. Maar als hij er vandaag nog niet zou zijn, gingen ze hem halen.

Ik wil het liefst uit bed springen van ongeduld en nieuwsgierigheid maar ik ben bang dat ik door mijn enkels zak van de spanning. Dit is één van de aller belangrijkste momenten in mijn leven. Hoe bereid ik me hierop voor en hoe geniet ik maximaal? Ik ga gewoon maar mijn best doen om rustig alles om me af te laten komen.

Om 07:30 uur moeten we in het ziekenhuis zijn, op de kraamafdeling. De kraamafdeling!!! Nu gaat het echt gebeuren.
Om 09:30 uur starten ze met de keizersnee en voor 10 uur hebben wij onze zoon in onze armen. Ik hoop maar dat ik nog wat zie door de tranen heen.

Bijna papa en mama

In mijn volgende blog neem ik jullie mee naar de operatie zelf en hoe ik deze heb ervaren.