Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Bevalling
  • prematuur
  • couveuse
  • buidelen

Vervolg van die Kleine Pinda Blog💗

Na de bevalling

Hi Girls,

Vervolg: 

Verliefd keken wij elkaar en onze mooie dochter aan. Toch leek toen de droom even in duigen te vallen. Ze werd van mijn buik gerukt en mee genomen! Ik was helemaal in paniek die rot placenta moest er nog uit en ik vroeg mijn man om met Lux mee te gaan. LAAT HAAR NIET ALLEEN kon ik alleen maar roepen. Met mij ging alles prima dat kon me ook geen reet schelen. Waarom ademt ze niet, hoezo moet ze meteen weg? Ik wilde haar meteen aanleggen en ze was toch van mij? 

Na een half uur (wat wel een hele dag leek te lijken), mocht ze in de couveuse bij mij op de kamer. Dat was iets nieuws in het ziekenhuis en wij waren daar maar wat blij mee. Ze was een beetje geel dus uit voorzorg werd ze onder de lamp gelegd. Een akelig gezicht in het begin met zo’n brilletje op. Om 18:00 mocht haar papa haar voor het eerst vasthouden, wat een magisch moment. Na alle hectiek konden we eindelijk even genieten met z’n 3tjes. 

Onzekere dagen volgden, wat zou ons pinda’tje hier aan overhouden? Is het mijn schuld? What The Fuck Happend. Tot overmaat van ramp had die muts op de verloskamers zonder pardon mijn placenta prompt in de prullenbak gesmeten! Grrrr wat kon er nog meer mis gaan? To zover het onderzoek naar de reden waarom ze te vroeg geboren is! 

Snap

Tjonge jonge het was wel een vechtertje hoor. Ze was dan wel heel erg klein 2390 gram en 44 cm maar deed niet onder voor andere baby’s! Mazzel hadden wij dat ze eigenlijk meteen doorsliep en nooit huilde. 😅

Heel veel onderzoeken heeft de moeten ondergaan maar ze bleek hartstikke gezond, ons kleine meisje. Met de schrik bekomen dus. Wat een avontuur, moeder worden!

We hebben 12 dagen in het ziekenhuis doorgebracht. De tijd erna en de borst voeding strubbelingen zal ik in een andere blog delen!

Proost 🥂 

Snap

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mama & Miss. Lux?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.