Snap
  • Bevallingsverhalen
  • bevallen
  • Hechtingen
  • nabloeding

uur na de bevalling

hechting laat los

Ik voel mij wonderbaarlijk goed na de keizersnede. Ze laten medicatie via infuus toedienen tegen de misselijkheid. En ik ben met 40/60 minuten na de operatie zo opgeknapt dat ik weer naar de afdeling mag. Ondertussen is Lars samen met zijn papa op de kinderafdeling en krijgt Lars daar zijn plekje.

Ik mag direct naar hem toe, nu weet ik niet meer of ik rechtstreeks ben gegaan of eerst via mijn kamer.

Eenmaal op de kinderafdeling zie ik een klein tevreden mannetje in zijn bedje liggen. Gelukkig een warmte bedje met glazen wanden. Dus ik kon er gewoon bij en bekijken.

Al snel komt er een zuster en die vraagt hoe het gaat. Ik voel me goed en oog blijkbaar ook fit, want ze vraagt gelijk of ik/wij belang hebben bij een eigen kamer. JA natuurlijk!

Ze zou het navragen en in orde maken. Na de voeding ga ik terug naar mijn kamer. En al snel komen mijn schoonouders met ons oudste zoon. Wat een gezelligheid en wat voel ik mij goed!

Zo goed dat ik mijn buik even vergeet.. en na het verzitten in bed voel ik het warm worden. shit het is bloed.

Snel op de bel gedrukt en daar kwamen al wat zusters.

Helaas moest iedereen even de kamer uit. Mijn oudste zoon snapte er niks van en begon heel hard te huilen. Ach manneke.. je hebt al een roerige periode achter de rug waarin mama veel in het ziekenhuis is geweest. en jij veel bij opa en oma.

Mijn hechting was los gegaan op een plek, dus er werd een schoon verband op mijn buik gelegd en iets zwaars om het bloeden te laten stoppen. En ik, ik moest rustiger aan doen.

1 jaar geleden

Mooi dat je jouw verhaal deelt ❤️