Snap
  • Bevallingsverhalen
  • #stilgeboorte
  • verdriet

Uitslagen van onze prinsesje

Daar zit je dan !!!

Daar zit je dan op 1 maart 2023 bij de gynaecoloog aan het wachten voor de uitslagen van onze prinses. Dat doet me weer pijn elke keer dat ik in het ziekenhuis ben doet me gewoon veel pijn. Mijn hart bonkt ik ben zenuwachtig ik ben bang kortadimig ik hyperventiler.


Was ik maar hier voor iets heel anders gewoon voor controle niet voor de uitslagen. Was ik hier maar met onze dochter dat zij in haar kinderwagen lag. Was ik maar hier met haar dat ze aan me bost zat. Was ik maar was ik maar!!!

Helaas zijn we hier voor heel iets anders de uitslagen van haar waarom ze nou niet heeft overleefd. Waarom haar hartje heeft opgegeven. Waarom dat we nu zonder haar zijn waarom waarom. Elke letters die ik typ, typ ik met heel veel pijn. Ik zit nu in de wachtkamer met mijn man. Wil huilen door al mijn emoties, wil weg hier maar toch wachten op haar uitslagen.

Straks worden we geroepen ik weet niet wat mij teverwachten staat. Hoe ik ga reageren op de uitslagen. Jaa daar is de arts snel naar binnen!!
Na 45 minuten later zijn we weer in de behandelkamer uitgestapt. Ik vond het zo moeilijk om mijn arts weer opnieuw tezien en aantehoren wat de uitslag zijn.

Na een kort gesprek hoe het met ons ging kregen we de uitslag te horen.
Al de medische controle van Liya en mij waren goed. ( toen liya geboren werd zat de nafelsteng om haar nek ). En dat was dus de reden dat onze dochter der hartje is gestopt.

Ik was blij dat de medische controle goed waren. Maar toch de uitslag dat ze is verstikt is deet me veel pijn.

Wij houden van jou Liya

Liefst Papa Mama Broertje

Paganinwe's avatar
1 jaar geleden

Heel veel kracht voor jullie. Wij hebben in december ook het nieuws gekregen waarom onze dochters hartje was gestopt. Bij ons was de navelstreng te vaak om zijn as gedraaid en daardoor een knik ontstaan. Wij zullen vandaag naast een kaarsje voor onze dochter Ilvy, ook een kaarsje branden voor jullie dochter Liya <3

OzdenCicek's avatar
1 jaar geleden

Pppff gecondoleerd wat nare situatie. Ik vind het zo moeilijk in zo situatie wat te zegen. Ahh dat vind ik heel erg lief van u hoop dat ze daar elkaar hebben gevonden en nu samen spelen🙏🏻👼👼

's avatar
1 jaar geleden

👼💗

's avatar
1 jaar geleden

🥺🤍👼

OzdenCicek's avatar
1 jaar geleden

🤍

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij OzdenCicek?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.