• Bevallingsverhalen

TIEN 'TOP' TIPS OM TE BEVALLEN

Hier is de tweede tip die je verloskundige of verpleegkundige in het ziekenhuis kan toepassen:

Wacht rustig af en kijk toe: Geduld helpt vrouwen die normaal bevallen het meest. Om de natuur zelf te laten bepalen hoeveel tijd voor bevallen nodig is, moeten wij vertrouwen hebben in de vrouwen en in het fysiologische proces. Hiertoe hebben wij gedegen en uitgebreide kennis nodig van, en ervaring met, het verloop van de normale bevalling en wanneer de tijd rijp is om op te treden. Steeds moeten we in gedachten houden dat er remmingen kunnen spelen tijdens een bevalling, die van niet medische aard zijn.

Kijk op de site van www.nursevision.nl bij 'GEBOORTEBOEK' waar je NU het boek kunt bekijken en bestellen: het staat vol goede informatie en prachtige foto's die je helpen om je goed voor te bereiden op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het is een onmisbaar moeder-en-kind boek met een agenda, dagboek en geboorteplan. Nieuwsgierig? Kijk direct op http://www.nursevision.nl/inkijkexemplaar.html !!

 

11 jaar geleden

Hallo Brun, Leuk je te hebben ontmoet vandaag op de Ouders Natuurlijk beurs! Inspirerend gesprek met je gehad en ik hoop echt dat er meer volgt. Wij kunnen elkaar denk ik prima aanvullen. Ik schrijf ook op Mamaplaats bloggen, vul bijv. bij zoekbutton 'loslaten' in en je kan 1 van mijn blogs lezen. Ik ga je volgen op Twitter, leuk als je mij ook gaat volgen. Tot snel, succes met het achterna gaan van je #flonx (doen waar je helemaal achter staat en datgene waar je goed in bent! Zie:www.vrouwenpassie.nl) Met vriendelijke groet, Simone Lip 'Inzet voor borstvoeding' www.inzetvoorborstvoeding.wordpress.com