Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Bevallingsverhaal
  • bevaling
  • positievebevallingsverhalen

Positief bevallingsverhaal

Een positief bevallings verhaal.

Alles begon met een vreselijke zwangerschap met alleen maar spugen, medicijnen en andere ellende. Ik keek uit naar de bevalling, dan was ik van alle ellende af!

Je leest en hoort een heleboel verhalen, maar hoe gaat je eigen bevalling verlopen..

40 weken zijn verstreken en helaas nog steeds geen baby. 40+3, mijn man gaat naar zijn werk om 15.30. Ik ben moe en besluit even te gaan liggen, dat kan gewoon als je zwanger bent. Volgens mij staat mijn man nog op de parkeerplaats en ik lig net op bed, een enorme steek geeft me meteen vraagtekens. Maar hé die weeen komen toch rustig en pas na een uur om de 3 minuten hoef je te bellen, dus ik besluit het even aan te kijken, niet wetende dat mijn bevalling begonnen was. De weeen waren het eerste half uur al om de 5 min en daarna al om de 3minuten en korter. Het is 17.00 en besluit mijn man toch maar even te bellen en hij moet wachten op de aflos en dan kan hij gaan. Ook bel ik de verloskundige.

Het is 18.00, de verloskundige is er en checkt meteen alles. 🥳 hoera 4 cm ontsluiting, phoe dan was alles i.i.g niet voor niets. Ze zegt om 20.00 weer terug te komen. Mijn man komt om 18.15 eindelijk binnen, vanaf dat moment kan ik niets meer. Hoe sterk ik de eerste tijd opving in mn uppie, hoe vreselijk voelde ik me toen. Ik had enorme rugweeen en kon niet meer zitten, staan of liggen. 

19.45 ging de bel, yeaaah daar was de VK weer! Please niet nog 4 cm hea, maar ze kon me vertellen dat ik op 8cm zat en dat als ik naar het ziekenhuis wilde, we moesten gaan. 20.30 reden we naar het ziekenhuis dat 10min verderop staat. Het leek wel 3uur te duren! Aangekomen in het ziekenhuis had ik 9cm en begonnen de persweeen ook al te komen.

Je hoort wel eens dat vrouwen niet weten hoe ze moeten persen, geloof me dat niet mogen persen echt niet te doen is. De VK probeerde de laatste cm weg te masseren. 20.20 mocht ik eindelijk persen en om 21.46 werd onze mooie zoon geboren❤

Het was een mega snelle bevalling en ik hoopte dat mocht het me gegunt zijn om nog een kindje te mogen krijgen het net zo snel zou gaan... 

Jan 2020 was het zover, hoe dat ging? Lees je snel

3 jaar geleden

wow! We kijken uit naar je volgende blog 😁