Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Pasgeboren baby

Vannacht werd ik rond 3 uur gebeld door een vriendin van mij. Dan ga je toch denken aan dat nieuwe wereldwonder en dat fijne gevoel van een pasgeboren baby.

Vannacht werd ik rond 3 uur gebeld door een vriendin van mij. Ze was bevallen van een pasgeboren zoontje. Helemaal gezond is hij met 38,1 weken zwangerschap ter wereld gekomen.

Wat ben ik toch zo ontzettend blij voor hen! Ik kan me nog precies herinneren hoe dat gevoel is. De eerste keer je kereltje vasthouden en knuffelen. Nog een beetje onwerkelijk, maar toch ook weer zo gigantisch welkom. Dat heerlijke gevoel dat je net mama bent geworden.

Bij de tweede heb je dat trouwens ook dat gevoel, maar dat is toch weer net eventjes wat anders. Mama ben je al en je hebt al iets meer ervaring, maar het gevoel om voor het eerst kennis te maken met dat kleine babytje is zo iets unieks! Ik ben blij dat zij dit nu ook meemaken.

Voor mij is het 2 jaar geleden dat mijn zoontje is geboren en 7 maanden geleden mijn dochtertje, maar dat gevoel kan ik nog precies terughalen. Heerlijk!

Toen we op hadden gehangen dacht ik, ik ga nog maar even slapen want de kindjes zijn natuurlijk weer vroeg wakker. Nou, dat lukt dus niet natuurlijk! Dan ga je toch denken aan dat nieuwe wereldwonder en dat fijne gevoel van een pasgeboren baby.