Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Bevalling
  • natuurlijkebevalling
  • essentieleolie

Op een natuurlijke manier bevallen

''Essentiële oliën tijdens de bevalling''

Sterk, moedig, oerkracht.. Dat zijn de eerste 3 woorden die in mij opkomen als ik denk aan een vrouw die op het punt staat te bevallen. Van het moment dat haar vliezen zijn gebroken, ontsluiting heeft tot het moment dat ze haar kindje in haar handen heeft en de nageboorte is volbracht! Vrouw wat ben jij mooi op dat moment. Altijd, maar op dat moment ben je magisch! Ook al zie je uit als iemand die net een marathon heeft gerend of net terugkomt van een lange nacht stappen.. het maakt niet uit! Ook ik had het liefst nog even mijn benen en grasmatje willen wegscheren voordat ik naar het ziekenhuis moest, maar daar was geen tijd meer voor.. Hoe je er ook uitziet you are beautiful!

Ik spreek zoveel vrouwen die zo'n mooie geboorteplan opstellen! geloof me, ik was net zo hoor. maar ik kreeg precies wat ik niet vroeg. Een vroeggeboorte van 33+5, de ruggenprik, bevallen op mijn rug (ipv in bad), de knip en de zuignap en als klap op de vuurpijl heb ik tijdens mijn bevalling (het persmoment) ook nog eens gepoept.. Yes, true story! Achteraf wel om te lachen, maar op dat moment niet grappig. Ieder vrouw heeft zo haar eigen verhaal en ervaring. Dat maakt ons allemaal zo mooi en uniek maar toch hetzelfde! 

Als ik nog eens een bevalling mag ervaren, met de kennis wat ik nu heb, zou ik graag willen bevallen met natuurzuivere essentiële oliën. Vrouwen die bij mij voor een zwangerschapsmassage komen zijn vaak niet bekend met de werking van deze oliën. Na alle uitleg van informatie past het stukje essentiële oliën helemaal in hun geboorteplan. Het is zo mooi om te zien dat steeds meer vrouwen voor de natuurlijke weg gaan. En dat hoeft niet perse te zijn dat vrouwen bevallen zonder ruggenprik, maar voor haar emoties en geest zorgt tijdens de bevalling. 

3 weken geleden heb ik een zwangere vrouw mogen masseren. Tijdens ons gesprek gaf ze aan dat ze thuis in bad gaat bevallen en wilde uitleg over welke essentiële oliën bij haar zou passen. Helemaal afgestemd op haar persoonlijkheid en behoeftes heeft ze een aantal oliën aangeschaft. Een olie is gebaseerd op energie negatieve en de andere op stress die haar lichaam en geest zal doen kalmeren. Ook na aanloop van de bevalling zijn essentiële oliën goed in te zetten om rust te vinden, fijner te kunnen slapen, minder te piekeren en spanningen te doen verminderen. 

Een fijne werkende natuurzuivere ondersteuning voor lichaam en geest is noodzakelijk voor iedere zwangere vrouw, mama, baby en kind als je het mij vraagt!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Beautiful Life?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.