Snap
  • Bevallingsverhalen
  • tweeling
  • Bevalling
  • keizersnede
  • tweelingzwangerschap
  • degrotedag

Onder politie escorte naar het ziekenhuis om te bevallen.

18-01, DE dag waarop de keizersnede gepland stond en onze meisjes geboren zouden worden. Toch hoopte ik in de week voorafgaand elke dag weer dat de meisjes zich uit zichzelf zouden komen melden. Maar helaas.

In de ochtend hebben we Majee naar de opvang gebracht. Vervolgens thuis nog wat laatste spullen ingepakt, nog even lekker op de bank gehangen. Manlief kon nog even wat aan het werk doen, zodat niet iedereen op het werk gelijk door zou hebben dat dit DE dag zou zijn. We stonden pas ingepland voor 14.30 uur dus we hadden alle tijd. En altijd als je alle tijd hebt ga je haasten op het einde, tenminste, ik wel! Nog even snel dit pakken, nog even snel de koffer extra controleren.. En wij komen graag op tijd, dus zo reden wij met ongeveer 130 km/u richting het ziekenhuis. En daar zagen wij opeens een politie op motor in de achteruitkijkspiegel... dus zakten we iets in snelheid. "Zou die ons gaan aanhouden?". Dit wisten we snel genoeg want we kregen het bordje VOLG POLITIE te zien. Jammer joh! Dus wij volgden, stopte netjes, manlief stapte gelijk uit met de vraag of we dit even verder konden afhandelen op de parkeerplaats bij het zhuis, aangezien ik moest bevallen. De beste politieman zei dat we hem moesten volgen. En zo mochten wij onder blauw zwaailicht met 140 km/u onze weg voortzetten richting het ziekenhuis! Hij riep nog "succes" en reed toen door! Wat een ervaring haha, iets wat je niet verwacht uiteraard!!

Aangekomen in het ziekenhuis werden wij naar onze kamer gebracht en kon ik alle spulletjes alvast klaarleggen en installeren. En toen moesten we wachten. Want met een geplande keizersnede kan er altijd iets tussendoor komen met hogere nood! Maar precies volgens planning reden wij om 14.30 uur naar de OK. Het stukje voorafgaand was voor mij nog allemaal bekend, de checks, het infuus, het mooie schortje, de plakkers..

Aangekomen op de OK werd eerst de ruggenprik gezet. Iets waarvoor ik bij de eerste bevalling enorm bang was maar wat uiteindelijk zo enorm mee viel! Ik had er 0 pijn van. Helaas werd er dit keer 3 keer mos geprikt, dat was best jammer. Maar toen de prik eenmaal goed zat ging het snel. Ik was weer lekker aan het kletsen met Robbert en hoorde dat de gynaecoloog al begonnen was. [Leuk weetje, we hadden dezelfde gynaecoloog als bij de bevalling van Majee!] Om 14.55 uur is Celine geboren en om 14.57 uur is Amelie geboren. In tegenstelling tot bij Majee, omdat het toen allemaal zo plotseling kwam en snel ging, stroomde de tranen nu over mijn wangen van geluk. Wat was dit wederom mooi en prachtig om nu zelfs twee meisjes geboren zien te worden. Het eerste echte echte besef dat het er twee zijn! 

Aangezien we de zelfde gynaecoloog hadden keek ze gelijk even het litteken van de vorige keizersnede na. Deze zag er helemaal goed uit. Geen zwakke plekjes of scheurtjes. Toch bijzonder aangezien je eigenlijk niet zo snel opnieuw zwanger "mag" worden. Ze heeft gelijk ook gekeken naar de vorm van mijn baarmoeder, om te zien of het daar aan ligt dat ik nu 3 keer een baby in stuit heb gehad. Maar dat was niet zo. Gewoon 3 keer puur toeval.

En nu kan het genieten beginnen, met ons gezinnetje van vijf met drie baby's! [Ondertussen 2 baby's en 1 dreumes want onze lieve Majee is afgelopen week 1 jaar geworden ❤]

Snap
3 jaar geleden

Grappig, aan de foto met de politieagent zie ik gelijk welke afslag dit is🤗🤗 Zelf ook bevallen in Goes iets meer als een jaar terug 😁

3 jaar geleden

Wat een mooi geschreven blog en van harte gefeliciteerd! Hoe gaat het nu met jullie alle 5?