Snap
  • Bevallingsverhalen
  • #bevallen
  • #mommy
  • #babygirl
  • #welkom
  • #firsttime

Mijn Bevalling verhaald

Zwangerschaps duurte was 38+5

1 dag oud

Hoi mama's

Begin Februari kwamen we er achter dat ik zwanger was.

8 november was de uitgerekend datum. Alles ging goed in mijn zwangerschap behalfen het einde het werd echt pittig en zwaar. Ik kreeg last van me onder rug ik werd misselijk duizelig en ik had steeds het gevoel als of ik moest flauwvallen. Ik liep bij de gynaecoloog in het ziekenhuis omdat ze dachten dat onze dochter te klein was en waarschijnlijk in de couveuse zou moeten werden we extra in de gaten gehouden! De weken gingen voorbij en onze dochter bleef maar aan de kleine kant.

3 afgeven voor me bevalling dacht ik al weeen te krijgen. We mochten naar het ziekenhuis komen en daar lagen we weer aan de ctg.

Helaas was het nog niet begonnen. De dag er na was het maandag ik moest op me wekelijkse controle. Me bloeddruk was te hoog ik voelde me ook totaal niet fit ik was ook hellemaal op dagen niet geslapen. De gynaecoloog zei dat ik weer een gtc scan moest gaan maken. Ik had al voorween en al een vingertopje ontsluiting. De gynaecoloog heeft me achteraf gestript wat hij ons niet had verteld. Voor dat we naar huis gingen werd ons verteld dat we de volgende dag (Dinsdag) gingen inleiden. We werden naar huis gestuurd met wat slaapmedicatie zo dat ik uitgerust was voor dat het grote werk ging beginnen. Eindelijk was de grote dag aangebroken 07:00 mocht ik bellen of er plaats was voor het inleiden. En die was er 08;00 moest ik er zijn.  We kwamen op onze kamer ik werd weer aan de ctg gelecht om te kijken hoe de kleine meid het doet. Na war onderzoekjes bleek ik al 4 cm te hebben iets voor half 10 hebben ze me vliezen gebroken en het infuus aangesloten met weeen opwekkers. 3 uur lang voelde ik nog steeds geen weeen en ze bleven maar ophogen.rond 1 uur kreeg ik weeen maar helaas kwam ik meteen in een weeenstorm terecht wat voelde dat vreselijk ik was zo maar dan ook zo op. Even geen tijd om op adem te komen. Ik hield het niet meer vol en ik vroeg of ik onder de douche mocht 20 min later stond ik onder de douche wat was dat heerlijk ik kon weer even op adem komen. Ik moest plassen en heel nodig poepen (dacht ik dan ) ik ging op de wc zitten ik heb kunnen plassen maar ik moest ook poepen. Maar dat had ik verkeerd ik was al bezig met me persweeen ? er was geen 1 dokter die op de kamer was. Me vriend heeft op de nood bel gedrukt en ze waren binnen 5 min op de kamer. Met pijn en moeite liep ik terug naar me bed want het deed echt pijn. Op bed mocht ik veder persen tijdens het persen dacht ik dat ik van me eigen af viel. Gelukkig  waren we dat voor ? 16:12 werd onze prachtige dochter geboren Djaylaila Joëlla is haar naam met 2855 gram en 46 cm kwam ze op de wereld . Daar was ze eindelijk wat was ik blij en inderdaad je vergeet meteen de pijn. Een paar hechtingen waren wel nodig down under haha. 21:00 was de kinderarts er pas. Onze dochter hoefde niet in de couveuse daar waren we blij om. Alles ging goed met haar Ze dronk goed haar fles leeg.  We moesten nog wel een nachtje blijven voor mijn bloeddruk in de gaten te houden. En wat had ik een lieve vriend de nacht heeft hij de flesjes gegeven zo dat ik even kan uitrusten super heerlijk een fijn.

De volgende dag mochten we heerlijk naar huis en genoten we vol op van onze kleine dame