Snap
  • Bevallingsverhalen

laten inleiden of nog even geduld hebben?

41+4 dagen zwanger. Bij 42 weken laten inleiden of nog even geduld hebben.

Beste dames,

Mijn vriend en ik zijn in verwachting van ons 1e kindje, nou was ik 11 maart al uitgerekend maar nog steeds niet bevallen. Nu ben ik inmiddels al 4x gestript zonder resultaat. Nu heb ik aanstaande vrijdag de keus om ingeleid te worden, ik vraag me af hoe andere vrouwen daar tegen over staan ivm de risico's enzo. De verloskundige zegt dat ik misschien nog even wat langer geduld moet hebben, maar aan de andere kant denk ik het kan ook te lang zitten wat niet goed is..

Ik ben daarin misschien een beetje onzeker omdat ik graag wil dat alles goed gaat.

8 jaar geleden

Dankjewel!!

8 jaar geleden

Dat hoop ik met je mee. Hoe dan ook heel veel sterkte met alles.

8 jaar geleden

Iedereen bedankt! Vandaag controle gehad in het zh. Word vrijdag toch ingeleid omdat de risico's anders te hoog zijn. Nu heel hard hopen dat hij zich voor die tijd nog meld en dat het gewoon allemaal natuurlijk kan verlopen!

8 jaar geleden

Bij de eerste ben ik met 41+6 ingeleid. Sowieso wordt je bij onze vk vanaf 42 weken overgedragen aan het ziekenhuis, welke je dan vanzelf gaan inleiden. Langer dan 42 weken is gewoon niet goed zeiden ze toendertijd... Ik heb me daardoor destijds niet helemaal ingelezen in risico's van inleiden, het moest nu eenmaal gebeuren. Ik liep al twee weken met 4 cm onsluiting, dus bij mij is het inleiden gestart met het doorprikken van de vliezen. Dit mocht de vk zelf nog doen, omdat ik nog niet over de 42 weken grens heen was. Vond ik heel fijn! Uiteindelijk ben ik toch overgedragen aan het ziekenhuis (mevrouw had in het vruchtwater gepoept), is het bij mij heel goed gegaan en hebben de weeënopwekkers het laatste zetje gegeven. Ik vind het goed zoals het gegaan is, zou het weer op dezelfde manier doen als het moest. Succes met je keuze!