Terug
Blog header image

laten inleiden of nog even geduld hebben?

41+4 dagen zwanger. Bij 42 weken laten inleiden of nog even geduld hebben.
MommyLove
6 jaar geleden

Ikzelf ben ingeleid met 40+3 omdat ik ons meisje niet meer voelde. Als dat niet was geweest had ik graag gewacht. Ik denk dat je gewoon echt je eigen gevoel moet volgen en bespreek de risico's van beide. Succes met je keuze en de bevalling.

Lindsy83
6 jaar geleden

lastig zo'n keuze. Ik ben niet bekend met de risicos van inleiding, dus was ik waarschijnlijk voor inleiden gegaan. Zodra een kindje uit de buik is heb ik toch meer het idee dat er gehandeld kan worden mocht er iets niet goed gaan en dat kan in de buik niet... Maar heb er dus geen ervaring mee. Succes met het maken van een keuze!

Annemiek2
6 jaar geleden

In leiden is zwaar, de weeën opwekkers zijn niet mild maar een placenta is niet eeuwig houdbaar. Lees jezelf een beetje in over opwekken en denk goed na over pijnstilling tijdens je bevalling. Ik zou niet te lang meer wachten. Dit zeg ik ook omdat een kindje wel doorgroeit en kan je kindje dan nog op de natuurlijke weg geboren worden? Ik was een paar dagen overtijd maar door meerdere oorzaken werd het toch een keizersnee maar die moest wel onder narcose omdat een ruggenprik voor mij riskant kan zijn. Heel veel sterkte met je keuze en de komende bevalling.

Anoniem
6 jaar geleden

Bij de eerste ben ik met 41+6 ingeleid. Sowieso wordt je bij onze vk vanaf 42 weken overgedragen aan het ziekenhuis, welke je dan vanzelf gaan inleiden. Langer dan 42 weken is gewoon niet goed zeiden ze toendertijd... Ik heb me daardoor destijds niet helemaal ingelezen in risico's van inleiden, het moest nu eenmaal gebeuren. Ik liep al twee weken met 4 cm onsluiting, dus bij mij is het inleiden gestart met het doorprikken van de vliezen. Dit mocht de vk zelf nog doen, omdat ik nog niet over de 42 weken grens heen was. Vond ik heel fijn! Uiteindelijk ben ik toch overgedragen aan het ziekenhuis (mevrouw had in het vruchtwater gepoept), is het bij mij heel goed gegaan en hebben de weeënopwekkers het laatste zetje gegeven. Ik vind het goed zoals het gegaan is, zou het weer op dezelfde manier doen als het moest. Succes met je keuze!

tamarasjoerd
6 jaar geleden

Iedereen bedankt! Vandaag controle gehad in het zh. Word vrijdag toch ingeleid omdat de risico's anders te hoog zijn. Nu heel hard hopen dat hij zich voor die tijd nog meld en dat het gewoon allemaal natuurlijk kan verlopen!

Annemiek2
6 jaar geleden

Dat hoop ik met je mee. Hoe dan ook heel veel sterkte met alles.

tamarasjoerd
6 jaar geleden

Dankjewel!!

Blog header image

My family

💜