Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Keizersnee op tv

Vanavond kun je er live bij zijn, een keizersnee

Vanavond is het zo ver. Een keizersnee live op tv. Nu wordt ik daar niet warm of koud van, want als ok-assistent ben ik er honderden keren voor mijn bedje uit gegaan. Door de sneeuw, snel krabben, en maar scheuren. Het heeft me wel eens en boete opgeleverd maar ook wel eens een politie escorte omdat ik werd aangehouden toen ik te hard reed en de politie agenten me wel begrepen. Dus ze vonden het nodig me met zwaailichten te begeleiden naar het ziekenhuis. Van eenlingen tot vijflingen van Nog geen vijf ons tot bijna vijf kilo allemaal heb ik het gezien. Toch kriebelt er iets....waarom....omdat ik een keizersnee zo bijzonder mooi vind. Vanavond is het geen spoed. Maar met spoed, komt het er letterlijk op neer dat vanaf het begin van de ingreep tot het kind er is maar een minuut of drie kost. En in eens is er een kindje. Het is en blijft bijzonder. Sommige mensen vinden dat het akelig is, maar persoonlijk vind ik het de mooiste manier van geboren worden. Ik zeg niet de beste. Wel de mooiste. Voor diegene die gaan kijken vanavond, veel plezier! Ik hoop dat ze het goed in beeld brengen.

Vinden jullie dit too much op tv. Of vinden jullie dit wel goed. Worden jullie er relaxt van of alleen maar gestrest?

10 jaar geleden

Hahaha ik heb net even terug gekeken op uitzending gemist.

10 jaar geleden

Ja ja....die mannen kijkrn na een bevalling in eens heel anders trgen hun vrouw aan....

10 jaar geleden

Oh was dat het! Had er vaag iets over gehoord, maar dit soort programma's trekt mij sowieso niet zo dus ik heb niet gekeken. Mocht ik ooit weten dat ik met een keizersnede te maken zal krijgen dan zou ik het wel interessant vinden om te zien.

10 jaar geleden

Tijdens het eten begon mijn partner er wel ineens over. Die wilde het wel gaan kijken. Ik heb hem er alleen niet aan herinnert later op de avond ;)