Snap
  • Bevallingsverhalen
  • #bevalling
  • #trotsemoeder

Ik ben marieke

Hoi hoi!

Ik zal me even voorstellen.ik ben Marieke en moeder van een koningskoppel.matthijs van 7jr en celina van 3jr.ik ben 8jr geleden getrouwe met Ronald en was toen byna 20 weken zwanger van onze oudste.we waren nog geen jaar samen(lees 11 mnd) toen we wilden proberen om zwanger te worden aangezien ik al vanaf mn 16e de pil gebruikte dacht ik dat het wel even zou duren voordat het zover was maar dat bleek dus nog geen maand te duren want het was meteen raak!de dag nadat ik voor de 1e keer tante werd van een lief nichtje kwamen we erachter dat ik zwanger was en wat was iedereen verrast!de bevalling was niet bepaald een pretje.ik was kotsmisselijk van de weeën en heb toen later om een ruggenprik gevraagd in het ziekenhuis.wat een opluchting was dat zeg maar wat wel vervelend was is dat de ontsluiting langzaam ging.s nachts om een uur of 3 braken mn vliezen en avonds ben ik bevallen op de OK.nadat ik mn ruggenprik kreeg moest ik op een gegeven moment op mn linkerzij gaan liggen en daarna ging het bergafwaarts met mn lieve zoon.ik moest met spoed naar de OK om daar te bevallen.omdat het al zolang duurde was ik uitgeput en hielpen ze mij met de vacuumpomp en kwam onze zoon Matthijs ter wereld..helemaal blauw en gaf geen kik?ze hebben hem heel even op mn buik gelegd en daarna snel meegenomen om hem zuurstof te geven..gelukkig ging het al snel beter en was manlief bij hem!

Wat een opluchting dat alles nu goed was met hem!nu is hij een gezonde jongen van byna 8jr!