Snap
  • Bevallingsverhalen
  • verpleegkundige
  • jongemama

Hoi! Even voorstellen...

Hoi! Ook mij lijkt het leuk om jullie mee te nemen in mijn drukke, gezellige en af en toe chaotische leven. Want hey, hoe doe je dat met een vent als internationaal chauffeur? Nou daar zal ik jullie in de blogs meer over vertellen. Ook zal ik jullie mee nemen naar de depressies uit mijn jeugd en wat dat mij uiteindelijk gebracht heeft. 

Ik zal me even in het kort voorstellen. Ik ben dus Jannieke, 24 jaar, getrouwd en mama van 2 kindjes. Onze dochter heet Roselin en onze zoon heet Milan. Zwanger raken was bij ons geen probleem. De verloskundige heeft vaak genoegg in de raamwerk gezegd stop de onderbroeken alsjeblieft niet bij elkaar in de was nu... Over de zwangerschappen mag ik niet klagen, alleen kwamen er wel aldoor bijzonderheden bij kijken. De bevallingen waren traumatisch. Ik ben om het zo te zeggen ongeschikt voor bevallen. Maar ondanks dat ben ik trots op wat mijn lichaam kan en op de 2 prachtkindjes die we nu hebben!