Snap
  • Bevallingsverhalen

hoera je bent er. mijn kleine meid

Mijn meisje is geboren. Wat een intens geluk beleven je vader en ik nu we je vast kunnen houden

Hoera op 25-10-2014 ben je geboren en je heet eva esmay.

Wat ben ik blij dat ik eindelijk me meisje kan zien, voelen, en vasthouden. Maar wat was het spannend of alles goed zou zijn met je. Gelukkig heb je niets ben je gezond en heb je niets meegekregen van het ziek zijn van mij. En wat is mijn  meisje mooi. Wel klein en tenger maar dat komt omdat ze met 37 weken geboren is. Ze weegt 2890 gram. Intens geluk beleven we en wat zijn we nu al trots op je. Ik wist niet dat het zo mooi was om moeder worden. 

9 jaar geleden

Dankje wel. Ja uiteindelijk heb ik een keizersnee gehad. Ik vind het moeilijk om de tijd te nemen voor het herstel. Maar ik doe me best.

9 jaar geleden

Gefeliciteerd, mooi popje hoor. Zo te zien heb je een keizersnee gehad, neem de tijd om te herstellen. Uit ervaring weet ik dat dat nodig is. Geniet van jullie mooie dochter.

9 jaar geleden

Dankje wel. Fijn te horen dat het goed is gekomen met je dochter. Hoe heet ze?

9 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd en wat een mooie naam! Mijn dochter woog ook precies 2890 gram en is helemaal bijgetrokken in 5 maanden tijd :-) Ik wens je een mooie kraamperiode toe en hopelijk herstel je snel en kan je volop genieten van jullie dochter. Liefs Stephanie