Snap
  • Bevallingsverhalen

Hij is er mijn mooie kleine prins

Het heeft even geduurd om dit laatste stuk van het verhaal af te maken. Omdat het me nog zoveel doet. Ik ga een poging wagen!

Nou nu dacht ik.. nu valt een last van me schouders me wonder is er! Hij is er en goed gezond:)wel in de couveuse maar goed..

Maar toen ging de ellende gewoon veder in hoe er met ons om werd gegaan..

als kersverse moeder werden we door de kinderarts aangesproken en begon een verhaal en uiteindelijk met de vraag u bent de moeder van Bente?! Nee !!!

Huilend van de kraamtranen werd ik de couveuse afdeling ingereden..Waar er werd gezegd wie zegt dat u mocht komen?!

ik lag namelijk op de afdeling waar vrouwen nog moesten bevallen omdat er geen plek meer was..

Ik kom mij zoon voeden en knuffelen zei ik,de aanname werd gedaan dat kan hij niet hij is vast te zwak.

Kunt u de volgende keer niet gewoon in een rolstoel komen zij de verpleegster daarna ook nog terwel ik net was bevallen..en een flinke periode alleen maar in bed had gelegen

De eerste nachtvoeding werd mij zo verteld dat ik niet naar mijn zoon mocht,ik dat ook nog geloofde..

Hier een foto kan je naar hem kijken.

aaa mijn kleine kereltje 9 maanden in me buik en ineens ben ik weg heel lang..

Ik ging om de 3uur kolven want borstvoeding was nu echt het beste voor hem vond ik.

Ik wou zo graag naar hem toe maar ze zeiden dat het niet kon zo labiel als ik was ging ik akkoord ik kwam echt niet alleen me bed uit(woest en vedrietig ben ik er nog steeds om waarom dramde ik niet door ik wou zo graag naar mijn kind!)tergelijk was ik op van de pre ecmplantsie en de stress van alles.

agh sla over dat kolven ga maar slapen zei de verpleegster.Nou echt niet ik had mooi me wekker gezet!

De volgende dag stond ik al helemaal klaar me zelf opgepept en kleertjes mee omdat hij de warmte kamer in mocht.Deze kleertjes waren niet goed zij ze.

Ik zei nog alstublieft laat me een ander setje pakken ik heb genoeg bij me...

Maar nee het was te druk doe dat morgen maar!

Dus kleren van het ziekenhuis werden aangedaan..

Uiteindelijk mocht hij de warmte kamer uit!!Jawel na 2 dagen zonder enige sonde voeding gehad te hebben!

Wel met kruiken werd er duidelijk gezegd!

Wat gebeurt er mij zoon word gebracht maar geen kruiken en ja zo op zaal,geen aparte kamer want hij is ineens sterk??zo rustig het eerst moest zijn voor hem..(ze zeiden continu dat hij niet door verschillende mensen vast gehouden moest worden dat zou te veeel prikkels geven)

Ook werden we op de tocht gezet !! En dan met de mededeling sorry we hebben geen aparte kamers meer..

Ik ging volledig uit me dak en als oplossing werd de deur gesloten.. wauw

Bij deze afdeling gingen de aannames ook veder zoals, als hij niet goed drinkt moet die alsnog een sonde, ik denk dat die terug moet naar de warmte kamer , Ooo wat is die erg klein,

Ook hier werd er weer niet gecommuniceerd hij kreeg bmf bij de afgekolfde borstvoeding, ik dacht dat ik hem niet aan mocht leggen?!?!

Maar nee dat kon hij vast niet..

Er werd mij niet goed duidelijk uitgelegd wat de aanpak was van mijn en me zoon.

Ook hier werden fouten gemaakt.. zoals te veel voeding in een fles geven met bmf en dan zeggen dat ik het verkeerd heb?!?

Terwel ze vervolgens mijn borstvoeding weggooide waar ik zo me best op had gedaan.

Zeggen dat ik moet spoelen ik heb een keizersnee gehad!!!

Maar wat het ergste was doen alsof ik niet mocht bepalen over mijn kind ..U mag niet u vinger in zijn mond doen pardon?!? Het is mij kind!!!!Ooo hij huilt niet meer wat heeft u gedaan?!?

Nou mijn baby knuffelen en troosten zoals hoort he!

Nee slaap maar door wij geven de baby eten noo Way dat hadden ze me me eerste nacht af genomen ik verplichte mezelf om te staan en lopen!Om hem zelf te pakken

Ik was zo blij dat we samen ontslagen uit het ziekenhuis werden.

Mijn lieve prins lekker mee naar huis 

6 jaar geleden

hoi shannon, ik had bij de de 2e bevalling ook twijfels, ik ben naar een ander ziekenhuis gegaan en gelijk gezegd dat ik hoop beter behandeld wordt dan bij de 1e. Bij de 2e stuit en pas bij de bevalling werd mij goed uitgelegd wat er werd verwacht en van eigen verloskundige nog een gesprek gehad

6 jaar geleden

Mijn tweede zwangerschap zijn we gelijke begonnen met aspirines,en gelijk controles om de groei goed in de gaten te houden:) Mijn tweede zoon is dan ook echt een bink en heb ik tot 40 plus 1 dag gedragen! Helaas is me bevalling ook daar fout verlopen maar eerder door medische fouten!

6 jaar geleden

Wat onwijs heftig om te lezen, ik snap als geen ander dat het je onwijs veel doet. Het is zo erg dat er mensen zo met je om kunnen gaan! Ik ben nu na 3 jaar bezig met het klachtenbestuur van het ziekenhuis! (Omdat het me nu pas lukt om goed duidelijk te maken dat dit niet normaal was) Helaas is er voorgaand voor dat ik beviel ook Heel veel fout gegaan ik zou binnenkort daar ook nog over schrijven

7 jaar geleden

Hoe is jou 2e zwangerschap verlopen? Ik ben dus als de dood dat ik weer zoon zwangerschap moet meemaken of weer niet serieus word genomen in het ziekenhuis.. ik vind het naar dat je dit ook hebt moeten meemaken