Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Texel
  • #zwanger
  • #bevallingsverhaal
  • nogevengenieten

Het was 05-03-2019..

Deel 1

Mijn grote droom.. ik was in verwachting van ons eerste kindje een zoon. Mijn Zwangerschap ging echt heel erg goed en ik had alleen de normale zwangerschaps kwaaltjes. Ik mocht bijna met mijn verlof en gaan genieten. 

Ik was 31 weken en 3 dagen in verwachting en wij gingen nog heerlijk nog 2 daagjes ertussen uit naar Texel met zijn twee. Want voor dat je het weet ben je met zijn drieën.

Maar eerst in de ochtend nog naar de verloskundige voor de controle voordat we eindelijk konden genieten van onze paar dagen weg. Alles was helemaal goed met ons mannetje en ze voelde zelfs dat hij met zijn hoofdje naar beneden lag. YES dacht ik.. ons mannetje lag namelijk al tijden in een stuit.

Daar gingen we op naar Texel met de boot en bij aankomst heerlijk een strandwandeling gemaakt (niet te lang want ik waggelde al). In de avond heerlijk uit eten geweest en zo genoten.. maar mijn buik was enorm hard, en de baby was zo druk dat mijn vriend Jochem eindelijk voor het eerst ons mannetje voelde.

Dit was het moment om een buik foto te maken. Ik leek voor mijn gevoel al 40 weken zwanger zo groot voelde ik mezelf.

Het was al later op de avond en waren moe van de drukke dag en gingen lekker slapen. Niet wetende dat de ochtend op 06-03-2019 anders zou lopen dan gepland...