Terug
Blog header image

het begina van het eind deel 4

onzekerheid, dat is het beste woord hoe ik kan beschrijven hoe ik me voel, angst kan ik het niet noemen want waarvoor ben ik dan bang??
Myfteria
7 jaar geleden

Wat een stomme verpleegkundige! Lekker dan dat ze eigenlijk alles weer heeft aangezwengeld. Ik ben zo benieuwd hoe je bevalling ging en de ontmoeting met jullie kleintje

peetje80
7 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie. Vandaag een drukke dag dus vanavond zet ik mijn bevallingsverhaal online. Groetjes Petra

Ladu
7 jaar geleden

Ik hoop dat er acties tegen deze vrouw zijn ondernomen. Een leek snapt nog wel dat je een vrouw in jou situatie niet onder druk wil zetten en al helemaal niet overstuur wil maken. Wat doet zo iemand dan daar te werken?

peetje80
7 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie. Achteraf heb ik begrepen dat zij er nog niet zo heel lang werkte en dus de situatie moeilijk kon inschatten. Misschien had zij nooit aan mijn bed moeten/mogen staan maar tja gebeurd is gebeurd. Weet dat zij achteraf een behoorlijke discussie heeft gehad met arts en leidinggevende dus ze heeft haar lesje wel geleerd. Wel denk ik dat de bevalling hoe dan ook door had gezet, misschien een paar dagen later maar gebeurd was het toch wel.

Ladu
7 jaar geleden

waarschijnlijk heb je daar wel gelijk in, het was heel de tijd al kantje kantje. Maar toch, op zulke mensen zit je dan echt niet te wachten. Manlief duidelijk ingeprent om iedereen die negatief doet (of met dergelijke onzin komt) de kamer uit te zetten. Als ze je niet helpen, laat ze dan lekker weg blijven..

peetje80
7 jaar geleden

Daar heb je helemaal gelijk in. Negativiteit heb je niet nodig op zulke momenten. het nadeel is dat je op zo'n moment daar totaal niet aan denkt. Het doet je alleen maar verdriet. Later denk je er verder over na.

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..