Terug
Blog header image

Geduld, geduld, geduld en dan bevallen!

Alles in het leven eist geduld, vooral bij zwangerschap. Wil je zwanger worden, heb geduld. Ben je zwanger wil je het uitschreeuwen.
nijn81
6 jaar geleden

Haha, ja, je geduld wordt rondom zwangerschap en bevalling erg vaak op de proef gesteld. En voor sommige mensen is dat erg moeilijk...! Haha Hoe vaak zie je mensen met een venster op een zwangerschapstest waar ze nog geen wijs uit komen, omdat ze net iets te vroeg hebben getest? En dan inderdaad die cruciale eerste 12 weken doorkomen. En dan het geslacht. En dan de bevalling..... Poeh. Kun je je voorstellen dat ik van al deze dingen geen last heb gehad? Hihi! Ik testte pas toen ik 8-9 weken zwanger was, omdat ik twijfelde of ik pfeiffer had en eerst iets anders uit wilde sluiten voordat ik naar de dokter zou gaan..... En daarna wilden we het geslacht niet weten tot aan de bevalling.... En daarna ben ik met 37 weken precies al bevallen....! Haha! Oneerlijk hè?

Lindsy83
6 jaar geleden

Je hebt ook weinig keus in zo'n geval ;) Toch wacht ik liever geduldig op al deze momenten, dan dat ik niet zou weten dat ik zwanger ben en ineens op de wc een nummer 3 krijg... ;)

sandy88
6 jaar geleden

Nou Nijn81! Super ik zou graag met je geruild hebben. Ik had zo verder nergens last van, maar ik vond het gewoon zo spannend allemaal. Maar dat kwam ook omdat ik zoveel bevallingsverhalen had gehoord. Maar eerlijk gezegd, was ik niet bang om te bevallen, in eerste instantie zei ik kom maar op, ik wilde alleen geen keizersnee. Maar goed als ze uiteindelijk gezond ter wereld komen is dit alles wat telt. En ben je de tijd ook wel kwijt hoor

sandy88
6 jaar geleden

klopt en het zijn ook wel eigenlijk de mooiste momenten nu ik terug kijk erop. En dan vertel ik ze ook met plezier.

Blog header image

My family

💜