Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De uitgerekende datum;wanneer bevallen?

De één bevalt precies op de uitgerekende datum, de ander moet soms wel een paar weken geduld hebben. Ook komt het af en toe voor dat het kindje zich juist veel te vroeg aandient. Hoe zat dat bij jullie?

Bij mijn oudste was de uitgerekende datum 09 november 2006 ( maar ik heb altijd gezegd dat dat niet kon kloppen ); uiteindelijk ben ik op 28 oktober 2006 bevallen ( zoals ik ongeveer had berekend ). Bij de jongste was de uitgerekende datum 04 april 2009 en ben ik één dagje later bevallen, namelijk op 05 april 2009. De uitgerekende datum:ben jij precies op die dag bevallen of heb je misschien wel 2 weken moeten wachten?

Ik ben benieuwd!

 

10 jaar geleden

Bij mij de eerste ook precies op de uitgerekende datum!

10 jaar geleden

Blijkbaar ben ik samen met rachel een van de weinigen. Precies op de uitgerekende datum.

10 jaar geleden

Binnen 3 dagen? Echt superknap!

10 jaar geleden

heb zelf ook heel lang moeten wennen, duurde zelfs erg lang dat ik was bevallen en ook een kleine was verloren ( tweeling) pas tijden later besefte ik het pas. had alles binnen 3 dagen nou ja het hoognodige door veel hulp, scheelde wel erg|