Snap
  • Bevallingsverhalen

De laatste lootjes tot de uitgerekende datum

De laatste lootjes tot de uitgerekende datum dus nog even volhouden dan eindelijk onze wondertje in ons armen sluiten

Vandaag alweer 39 weken en 2 dagen zwanger.Het gaat best hard moet ik zeggen.Nog 5 dagen dan ben ik uitgerekend begin het al gehoorlijk zat te worden moet ik zeggen.Zwanger zijn is leuk maar ook soms vervelend zeker met bepaalde dingen die je niet kunt zoals je schoenen aan trekken of sokken aantrekken :p.Tot nu toe mag ik verder niet klagen hoor.Maar hoe dichterbij de bevalling nu komt hoe spannender het wordt kijk er wel naar uit moet ik zeggen straks lekker ons wondertje in  ons armen lekker knuffelen.Ik denk wel dat ik me buik zou missen gelukkig heb ik nog foto,s van mijn mooie zwangere buikje.Dus nog even volhouden want tot nu toe zit de kleine nog lekker warm en veilig in me buik:p.