Snap
  • Bevallingsverhalen
  • baby
  • geboren
  • kraamweek
  • Kraamzorg
  • kraamhulp

De Kraamhulp

Esz84's avatar
5 jaar geleden

Bij onze 1e en 2e zoon een super kraamhulp gehad, kon niet beter wensen. Alles netjes, goede verzorging. Bij onze dochter kregen we een verschrikking van een kraamhulp. 1e dag alleen 'rapporteren' van 1300 tot half 6 en zich laten bedienen door mijn man. Niet omkijken naar de andere 2 kinderen. Ik kreeg zelfs niks, daar moest mij man voor zorgen... had 3 dagen terug een spoedkeizersnede gehad. Volgende dag was ze er weer, en het begon al met klagen. Rugpijn, wist niet of ze de volgende dag kon komen. Of ik wel even pcm wilde pakken. Heb de vaatwasser daarna maar leeggehaald en brood voor de kinderen gemaakt. Manlief op boodschap, komt terug, ziet rode vlekken in m'n shirt, hechtingen trokken behoorlijk door het 'actief ' zijn. De klaagzang van de kraam ging maar door... onze kamer 'schoongemaakt' nou dat was alles behalve schoon. Alleen en stofzuiger erdoor en om het bed hem gedweild... Hebben haar om 1600 weggestuurd, we vonden het genoeg zo. Volgende dag een ander gekregen, een topmens! Betrokken lief en vlot. Poosje later hoorde ik dat de betreffende kraamhulp ontslag gekregen heeft, vanwege de vele klachten...gelukkig. Blij dat we ook op tijd aan de bel getrokken hebben!

gemarianes's avatar
5 jaar geleden

Bij onze eerste kwam de kraamverzorgster om de hoek kijken en had gelijk zoiets deze gaat nooit meer weg zo goed voelde het en ander voordeel was ze woonde een straat bij ons vandaan. En haar man bleek nog familie van mijn man te zijn. Dus zwanger van nr 2 eerst bij haar langs of ze wat te doen had in bepaalde periode om zeker te weten dat ze bij ons kon kramen. Dus toen nr 3 zich genesteld had haar weer bericht kun je in maart weer komen en dat deed ze met alle liefde. Nog steeds hebben we zo af en toe contact en een kop koffie. Ze zorgde echt dat alles schoon was warm eten en alles wat er bij kwam kijken. Ze vertelde bij de eerste dat er eigenlijk een ander zou komen en toen ik die naam hoorde was ik zo dankbaar dat we haar niet kregen want zij woonde bij mij op de buurt vroeger en ik had altijd ruzie en totaal geen klik met haar. Zo zie je maar engelen bestaan

VerliefdeMamaVertelt's avatar
5 jaar geleden

Wat heerlijk! Leuk om ook eens positieve verhalen te horen!

Mama van zoon's avatar
5 jaar geleden

Miranda was geweldig. Manlief had vlak voor de bevalling zijn voet op 3 plaatsen gebroken en mocht en kon dus niet veel, behalve zitten en hoog houden. Daar zit je dan samen in het kraambed, wat overigens erg gezellig was. Miranda zorgde dat we extra uren kregen. Ze kookte 's middags de meest heerlijke maaltijden, zodat we in de avond konden volstaan met een broodje. Ze zeurde niet over bv die ik na een borstverkleining niet kon geven, ze belde iedere middag de boodschappen door aan mijn moeder, ze was enorm creatief zodat manlief onze zoon ook kon verzorgen vanaf bed, ze zorgde dat ik voldoende rust nam en ze had ons huis van boven tot onder schoon zodat ik in alle rust kon opstarten toen ze wegging. En het allerbelangrijkste; we hadden een enorme klik.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij VerliefdeMamaVertelt?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.