Terug
Blog header image

De bevalling speelt nog vaak af in mijn hoofd

Het is nu 5 maanden geleden dat onze knappe kerel geboren is. Toch komt de bevalling, kraamweek en de eerste periode regelmatig nog terug.
Lindsy83
6 jaar geleden

heftig zeg! Vooral omdat je op dat moment totaal geen invloed meer had op wat er ging gebeuren... Zoiets kost zeker tijd om een plake te geven... Heel veel sterkte!

Maribel91
6 jaar geleden

Als ik dit lees kan ik het niet rustig lezen. Ik lees het heel gejaagd waardoor ik het idee krijg dat jij je misschien ook opgejaagd voelde. Zo'n bevalling is niet niks! En ik begrijp dat je daarna ineens in een soort gat valt. Als je zwanger bent heeft iedereen aandacht voor jou en zodra je bent bevallen lopen ze je voorbij zo naar de baby. Ik hoop wel dat je het een plekje kan geven of er in ieder geval met iemand over kan praten. Een bevalling is een heftig en onvoorspelbaar iets! geef het tijd. Het heeft mij denk ik ruim een jaar gekost voordat ik het een plekje had gegeven en ik heb zijn kleertjes bijna 2 jaar lang bewaard. Het belangrijkste is dat je het leven heb geschonken aan je kindje!

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..