Snap
  • Mama
  • #nadebevalling
  • #selfcare #mamacoach #nadebevalling #postpartum #geenrozewolk

De bevalling

Deel 4

man man wat vliegt de tijd.. we zijn al 13 maanden verder, mijn meisje is ondertussen van gisteren dus 13 maanden geworden.. wat een leven in huis.. zoveel nieuwe dingen om te ontdekken.. maar mijn verhaal gaat verder van na de bevalling...

nadat ik bevallen was, hebben ze mij moeten nadien, ik was een beetje gescheurd.. de eerste dagen voelde ik er niet zoveel van en verloor ik ook niet zoveel bloed meer.. maar de moment dat wij thuis kwamen.. wat een hell.. ik kon niet meer gaan zitten, liggen, slapen.. de externe vroedvrouw mocht mij vanonder nie aanraken zoveel pijn deed dit.. ze heeft toen na mijn gynaecoloog gebeld en zei da ik zoveel pijn had of ik mocht langst komen.. ja hoor paar uur later lag ik al bij haar op de tafel.. ze moest mijn draadjes eruit knippen.. man man heb ik afgezien.. maar achteraf deed het deugd da ze eruit waren.. ik kon terug zitten en liggen.. vooral slapen want met een pasgeboren baby'tje in huis die om het uur borstvoeding wou, kreeg ik niet veel slaap.. 

na 2 weken en half ben ik na fles voeding moeten overstappen, maakte nie veel productie aan en mijn meisje had altijd honger.. eenmaal met flesvoeding gestart had ik een baby'tje ohhh zo zalig.. ze had voldoende geeten en sliep zo vredig.. zodat ik ook wat slaap kon inhalen.. alhoewel ik ondanks da alleen snachts sliep, kwam het huishouden er ook nog eens bij.. maar oké het ging wel.. 

nadat mijn bevallingsverlof bijna op het einde zat, ging ons meisje 2 volle dagen na de crèche en was ik klaar om terug te gaan werken.. maar elke minuut da ze bij mij was, genoot ik ervan.. ik bracht ze smorgens na de crèche maar kreeg altijd zo een.naar gevoel.. na 10 min wou ik haar terug bij mij hebben.. ik wou haar altijd bij mij hebben.. 

volgende deel komt er aan zodra ik kan..