Terug
Blog header image

Daar is ze dan! Haar naam is Layla <3

Over de uren na de keizersnee, onze hereniging en de dagen die volgden. Wat een heerlijkheid!
Annemiek2
7 jaar geleden

Als eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Het klinkt allemaal zo bekend, ik heb ook een moeilijke bevalling gehad die eindigde in een keizersnee. Ik wil je wel 1 tip geven, denk even goed na over bijvoeden. Zelf heb ik enorm geworsteld met bv. Deze kwam niet goed op gang en het was kantje boord of onze zoon moest opgenomen worden. Het is niet erg om wat bij te voeden zeker al je heel lang geprobeerd hebt om te bevallen en het toch een keizersnee werd. Het is nu voor mij een stuk makkelijker om het te zeggen maar toen was het zo verrekte lastig dat ik er bijna niet aan durfde te denken. Houd de huidskleur in de gaten, als deze te geel word vraag dan echt om bijvoeding, zeker als het gehalte in het bloed wat hier mee te maken niet snel daalt. Dit is natuurlijk niet de leukste reactie die je wilt lezen maar ik zou het zo naar voor jullie vinden als je meisje toch op de kinderafdeling opgenomen moet worden. Verder, heel veel sterkte met je herstel, doe voorzichtig, vraag hulp waar het nodig is en vooral GENIET, GENIET EN GENIET.

SusanneB91
7 jaar geleden

Bedankt voor de tip, ik doe zeker niet moeilijk over bijvoeden, maar stimuleer dat van mezelf nu wel extra en leg haar zo vaak ze wil (en mijn tepels leuk vinden) aan :) Vind het ook wel gezellig en gun haar om de rust die ze krijgt van een vol buikje. Dit betekent voor ons beiden ook een wat prettigere nacht ;) Genieten doen we volop, ondanks het hele leer proces er omheen!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!