Snap
  • Bevallingsverhalen
  • #bevallen
  • #meetingyou
  • #itsaboy
  • #zoveelliefde

Bevalling, ruggenprik wel of niet, daar ben je dan #34

Hier dan eindelijk het vervolg van mijn bevalling, hij is een beetje lang geworden, bedankt voor het lezen. Laat gerust een reactie achter, ze worden allemaal gelezen en gewaardeerd.
5 jaar geleden

Lijkt wel een beetje of ik me eigen bevalling lees ? ik zou ingeleid worden oordmiddel van een ballon maar bleek zelf 3cm te hebben nja vliezen gebroken toen ging het zo snel en pijnlijk had 4cm en kon echt niet meer ruggenprik gekozen en voor die gezet werd voelde ik drang om te persen maar mevrouw zei dat kan en mag echt niet ik boos want ik weet zelf wat ik voel. Uiteindelijk pijnvrij naar boven en voelde wee drang want en bleek 10cm te hebben ? ook moest ik gehecht worden maar moest 25 minuten wachten omdat er een vrouw ook hulp nodig had bij haar bevalling ik dacht nog nou lekker dan lig ik hier met mn kijkdoos 25 minuten in de beugels Kiekeboe... Hechten was vor mij ook niet echt prettig pff.

5 jaar geleden

Het is precies het bevallingsverhaal verhaal van mijn vrouw?? Alleen was het bij ons een meisje. Ook hier naalden angst ingeleidt. Ballon geplaatst met 4 cm ruggeprik ivm beenweeën. Binnen no time 10 cm en hoeps floeps een kind. Maar dochter lief moest wel op een handdoek of shirt want al dat smeer vond mijn vrouw toch niet zo fijn. Maar moederinstinct overwint en uiteindelijk toch op de blote borst.

5 jaar geleden

Fijn dat je niet nog een dag hoefde te wachten. En wachten op pijnstilling, pfff. Een vriendin van mij wilde een ruggenprik toen het spitsuur was, die heeft 2 uur moeten wachten. Ik heb daarom eigenlijk om een ruggenprik gevraagd toen het nog niet nodig was, maar met hoe snel de pijn ging (stomme wee opwekkers) dacht ik die op een gegeven moment wel nodig te hebben, en dan wilde ik niet ook nog 2 uur wachten als ik pech had. En dat de pijn niet te doen was kwam echt door de wee opwekkers, mijn lichaam kon dat niet bij houden, want bij de 2e had ik met 10cm even veel pijn als de eerste met 3. Geniet van je gezinnetje.