Snap
  • Bevallingsverhalen
  • ouders
  • meisje
  • keizersnede
  • roze
  • zwangerschapsvergiftiging
  • wolk

Bevallen van onze dochter!

Maandag 9 juli 2012 zijn mijn vriend en ik de trotse ouders geworden van onze dochter Lisa Lynn. Na 37 weken ben ik bevallen van Lisa Lynn.

Maandag 9 juli 2012 zijn mijn vriend en ik de trotse ouders geworden van onze dochter Lisa Lynn. Lisa is na 37 weken zwangerschap bevallen d.m.v een keizersnede.

Vrijdag 6 juli werd ik opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging en vertelden ze ons dat ik maandag ingeleid zou worden omdat ik z.s.m moest bevallen vanwege de vergiftiging. Maandag was dus DE dag. Mijn vriend en ik waren helemaal in onze nopjes omdat we eindelijk onze dochter zouden leren kennen en gingen vol goede moed deze dag tegemoet. Om 10 uur kreeg ik weeën opwekkers en om half 11 begonnen de heftige weeën... wij hadden beide het gevoel dat het niet lang zou duren voor we ons meisje vast konden houden. Ik pufte de weeën weg maar ze werden steeds heviger en raakte mijn lichaam bijna in shock door de vermoeidheid en de vergiftiging. Na 4.5 uur werd het me teveel en vroeg ik om een pompje tegen de pijn. Er werd even gecontroleerd hoeveel ontsluiting ik al had, helaas was er maar 1 cm bij gekomen. Er werd meteen actie ondernomen en ik werd met spoed naar de OK gereden voor een keizersnede om mij en mijn dochter te beschermen.

Ongeveer 20 min later werd onze mooie dochter Lisa Lynn geboren! Wij zijn super trots op ons mooie meisje en genieten onwijs van de kraamtijd. Ondanks de nare bevalling leven wij erg op een roze wolk en genieten we van alle momenten samen met ons schatje! Gisteren zijn we thuis gekomen uit het ziekenhuis en Lisa Lynn doet het erg goed. Ze is wat aan de kleine kant en is na de geboorte redelijk veel afgevallen (lag tegen de grens van 10 % aan) maar nu groeit ze weer en is het een hele tevreden baby! Ik ga nu weer verder met genieten van ons mooie meisje!

11 jaar geleden

Gefeliciteerd!!!!!

11 jaar geleden

Gefeliciteeerd! Lekker genieten, want ze groeien snel...