Blog header image

Bevallen, doen we even... Guess I was wrong ;)

Ik dacht, aangezien mijn conditie altijd wel goed was, die bevalling doe ik wel even! Niet dus!
Lindsy83
7 jaar geleden

Bij mij was het een beetje andersom. Ik had geregeld nachtmerries over infusen en weet ik wat allemaal (ik heb een naaldenfobie) maar voor ik haast door had dat ik echt in de weeen zat was hij er al... Zoals elke baby anders is, is elke bevalling dat zeker ook!

Ella01
7 jaar geleden

Nou inderdaad, dat is het zeker. Op zich wel fijn voor je dat de baby er zo snel was terwijl jij nachtmerries hebt gehad, over hoe de bevalling wellicht zou gaan!

Lindsy83
7 jaar geleden

Dat zeker! Ik heb hem ook letterlijk nog bedankt hiervoor :) Neemt niet weg dat ik mijn hart alweer vast houd voor een eventuele volgende bevalling, want we zouden wel graag een tweede willen. Heb je het later ook nog moeilijk gehad met hoe je bevalling is verlopen? leuke geboorte datum btw: 11.12.13 :D

Ella01
7 jaar geleden

Haha:) Snap ik hoor, zal denk ik altijd spannend blijven. Wel leuk dat jullie aan een tweede kindje denken. Ik hoop voor je dat je dan geen nachtmerries meer hebt en ook dat de bevalling net zo snel verloopt als bij de eerste:) Ja, heb het heel pittig gehad.. Dank je! Vind ik ook:-D