Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Bevalling
  • #rollercoaster
  • #voorheteerstmoederworden

Alle eerste keren zijn spannend! #voorheteerstmoeder

Onze kleine man is alweer 3,5 maand geleden geboren en we beginnen zo langzaam aan ons dagritme te wennen dus ik dacht een ideaal moment om eens een blog te beginnen. 

Geheel onverwachts begonnen de weeën op de uitgerekende datum. Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel! Na 6 uurtjes zat ik al op volledige ontsluiting en mocht ik gaan persen. Na ruim 45 minuten persen begon mijn lichaam aardig op te raken en onze kleine man wilde niet verder. Ook de verloskundige zag dat ik op raakte en besloot dus de ambulance te bellen om de bevalling in het ziekenhuis voort te zetten. Het was een zware rit met veel persdrang. Gelukkig gingen de sirenes aan en waren we met 10 minuten in het ziekenhuis. Hier is alles zo in sneltrein vaart gegaan dat ik mij er niet veel van kan herinneren. Onze kleine man is geboren met vacuümpomp voor de extra kracht die ik nodig had en om 09:06 uur was hij geboren. Geheel gezond en wat waren wij trots en blij dat hij dan daar eindelijk was! 

De uren en dagen na de geboorte hebben wij echt in onze bubbel geleefd en optimaal genoten van ons gezin! En vond ik alles voor de eerste keer heel spannend en was ik erg onzeker maar deed het mij opbloeien als ze zeiden dat ik het zo goed deed. 

Nu 3,5 maand verder is het al een flinke jongen, die het super goed doet! Hij heeft in zijn korte leventje al veel meegemaakt. Zo gingen wij toen hij 4 weken was al lekker op vakantie en hebben we al verschillende uitjes gedaan met z'n 3. Van dierentuin tot een weekendje weg in een hotel! 

We genieten optimaal van het gezin en ook de kleine man is erg te vrede en lacht veel.