Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Miskramen
  • zwangerzijn
  • sterrelisatie

4x zwanger en maar 2 kindjes.

DEEL 2:

Wij mochten weer gewoon proberen zwanger te worden dus dat deden we maar was vaak maandelijks een teleurstelling uiteindelijk 6 mnd naderhand was ik weer zwanger. Was in het begin zeer spannend. Gelukkig is het deze ronde allemaal weer goed gegaan en waren we zwanger van weer een jongetje. Ik had zwangerschap diabetes. Dus met 38 wk ingeleid en toen is die met 38 wk 2 dgb geboren Sjoerd 30-10-2019.

Ik wilde eigenlijk nog heel graag een derde baby'tje en dan eerlijk zegt hopend op een meisje. Maar mijn man wilde eigenlijk absoluut geen derde. Dus ik dacht hou er even over op die draait misschien nog wel bij. Onze sjoerd werd 2 en na weer een paar keer erover gehad te hebben maar nog steeds niet duidelijk. Het was 2021- 2022 oud op nieuw jaar mijn vriendin had me naar huis gebracht en zei ging iets voor 12 naar huis. Ik ging om 01.00 uur naar bed samen met fender en ik kreeg me toch een buikpijn. Diarree en overgeven. Ik toch proberen te slapen tot de volgende dag weer met pijn in de buik wakker werd. Ik zat huilend op de wc overgeven en diarree niet leuk meer. Mijn man kwam naar boven en die zei dit is niet goed. Hij hp gebeld en moesten direct naar het zkh gaan. Ze zeiden u heeft accutte blaasontsteking bij apotheek kun je antibiotica ophalen word na 2 dagen niet beter dan meteen huisarts bellen. Je raad het al het werd niet beter alleen maar slechter ik kroop vort bijna letterlijk over de grond van de pijn. Dus ik ha gebeld en kon meteen terecht. Hij allemaal vragen stellen en mij onderzoeken kei hard op mijn buik drukken! Hij zei het is denk een blinde darm ontsteking. Ik zeg ja da dacht ik ook 3 dagen geleden. Dus u moet meteen weer naar het zkh. Schoonmoeders met mij meegereden! Wat denk je zitten in het zkh van 14.00 uur tot een uur of 20.00 en na tig onderzoeken verder, nog steeds niets gevonden. Kom morgen vroeg maar met uw man terug. Okay prima, alleen nog steeds pijn bijna niet kunnen slapen.

Hadden ze ook nog een zwangerschapstest gedaan en het hcg was positief. Ik zeg dat kan helemaal niet, ik slik de pil en eigenlijk over 3 dagen menstrueren! Ze zeiden tegen mij houdt er toch maar rekening mee. Okay. Nou de volgende dag wij terug met 2e op 5 januari 2022. Weer bloedprikken, echo, en uiteindelijk een mri-scan (geen pretje). Ik werd opgenomen nog welles waar op de geboorte afdeling. Toen kwamen ze om 15.00 uur met het verlossende antwoord. Mevrouw u heeft een blinde darm ontsteking en die gaat er vanavond vanmiddag nog uit. Nou dus 4 dagen mee rond gelopen. Om 17.00 uur werd ik geopereerd en om 19.15 uur was ik weer terug op de afdeling. Ik moest blijven slapen de volgende dag 6 januari 2022 was ik rond 13.00 uur thuis.

Nog een afspraak gemaakt voor maandag 10 januari 2022 opnieuw bloedprikken voor de hcg zwangerschap. Diezelfde dag zouden ze mij bellen met de uitslag. S'avonds om 20.00 uur belde de arts gynaecoloog mij en vertelde met de bevestiging dat ik 4 wk zwanger was.

Ik vertelde het tegen mijn man, die was helemaal geschokkeerd. Helemaal boos op mij en wilde dat ik het weg liet halen. Dus mooi niet dacht ik. Vele ruzies overgehad en verdriet. Toen ik 6 weken zwanger was en afspraak had gemaakt bij de verloskundige, begon ik weer bloedverlies te krijgen. Ik dacht al dit gaat weer mis. Ik hoef geen eigen keuze te maken. Abortus of houden! En huilen dagen lang. Nieuwe afspraak gemaakt na 7 weken bij vk. In die week verlhoor ik allemaal stolsels en het vruchtje waarschijnlijk, want toen ik een week later weer bij de vk op de bank lag, was ik schoon en zei de vk van je bent het embryootje al verloren er zit letterlijk geen baby'tje meer in je buik. Ik zo verdrietig niet normaal! Mijn moeder was er gelukkig bij. Dat was toen 27 januari 2022.

En nu heeft mijn man zich laten steriliseren, dus er komt geen 3de baby'tje meer! Nu ik dit verhaal bijna af heb is het september 2022. Ik heb er nog vaak emotioneel last van omdat ik eigenlijk 17 september 2022 uitgerekend zou zijn! 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Momof2boys??

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.