Snap
  • Bevallingsverhalen

36 weken en 2 dagen zwanger

De bevalling is in zcht. Me kraampakket is binnen. Je moet de tas klaar hebben staan een beschermer op je matras.. WAT KOMT HET DICHTBIJ!!!!

Het aftellen is begonnen. Vorig jaar augustus is mijn zus bevallen van een heerlijk kind. 

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik er bij was. Maar ik zat thuis en wist wel dat al pittig wat weeen had. Dus we zaten er op te wachten. Toen ging mijn telefoon.. ik rende er op af maar was net te laat het was me zwager. mijn hartje ging sneller slaan was het zover? was ze al klaar? wat is er aan de hand? ik aarzelde geen moment en belde terug, maar er werd niet opgenomen. Ik ben in de auto gestapt en naar me zus toe gereden. Toen ik daar aankwam was er nog niet veel aan de hand. Het was wel begonnen ze had nog steeds weeen maar geen ontsluiting.

Me ouders zaten er ook. Mijn vader zou de fotos maken en me moeder was er omdat me zus dat graag wilde. het duurde lang. Het was zondag en mijn vader zat lekker aan een biertje. 
Het duurde en het duurde en mijn vader dronk en dronk nog meer. uiteindelijk werd hij aangeschoten en vervelend. ME zus heb dit niet door gehad die was bven en me vader benede.

uiteindelijk was het 12 snachts en duurde het te lang me zus moet naar het ziekenhuis. Me zwager had nog geen rijbewijs, me moeder stond te trillen van de zenuwen en me vader mocht niet meer rijden van de drank dus het was maar goed dat ik er was.

eenmaal aangekomen in het ziekenhuis mochten mijn vader en ik er niet meer bij zijn, en waren wij an het wachten in de wachtkamer. Eerst was me vader nog erg vervelend die liep de kamer in en uit . uiteindelijk viel hij in slaap. Rond 4 uur kwam mijn moeder het zou nog wel ff duren we gingen naar huis ff slapen. 

Koud in bed lag ik en werd weer wakker gebeld het ging nou wel erg hard en we moesten gelijk komen maar omdat me moeder me vader niet wakker kreeg ben ik weer mee gegaan. Zonder er bij na te denken stapten we beide in de auto. En voor ik het wist stond ik bij me zus in het ziekenhuis die aan het bevallen was. 
Ik voelde me ligt in me hoofd worden en ben de kamer uitgelopen en net niet out gegaan op de gang, 
ik heb niks van de bevalling gezien maar alles gehoord. En door alles wat ik heb gehoord heb ik nu nachtmerries en nu moet ik over ongeveer 3 en een halve week zelf bevallen.. ohhhwww ik ben zo bang!!

9 jaar geleden

Ik kan begrijpen dat je bang bent maar geen enkele bevalling is het zelfde. Vooral rustig blijven en concentreren op het puffen. Natuurlijk gaat het pijn doen ik zou je niet anders vertellen maar zodra je kleine wondertje op je buik ligt ben je het echt allemaal vergeten. Je hebt het vast vaker gehoord of gelezen maar het is echt zo !!! Succes met de laatste lootjes !!!