Snap
  • Bevallingsverhalen
  • bevallen
  • grappige
  • Quote
  • Bevallingsverhaal

16 grappige en opmerkelijke dingen die we zeiden tijdens onze bevalling!

Bevallen is een spectaculaire gebeurtenis als je het mij vraagt. Je duikt in de welbekende bubbel en ik verkeerde ook zeker in een flinke staat van adrenaline. Maar oh wat zijn wij vrouwen toch bijzonder! Ook tijdens een bevalling of vlak daarna weten we onze humor nog te vinden.
4 jaar geleden

Ik werd ingeleid en ik had een Big T-shirt gekocht met de tekst "Love hurts sometimes", daar kon de verloskundige ook wel om lachen?

4 jaar geleden

Tijdens mijn bevalling van de eerste die heftig en snel was, wou ik pijnstilling. Maar de verloskundige zei nog is niet nodig het gaat zo snel, voor je infus er in zit mag het er waarschijnlijk al weer af. Ik dacht alleen maar ik red dit niet ben nog geen 1,5 uur bezig dus ik mag nog even. Toen mijn man vervolgens met de verloskundige ging mee praten kon ik alleen maar heel boos roepen “maar jij hoeft het niet te doen!” ? Beide kregen wel gelijk, 1 min aan de pijnstilling en het mocht eraf omdat ik pers weeën kreeg, oeps. Wist ik veel dat het zo snel kon gaan.

4 jaar geleden

Na de bevalling van onze zoon (gelukkig waren we in het ziekenhuis), moest ik met spoed naar de OK omdat mijn placenta niet geboren wou worden. Toen ik echt nét wakker werd op de uitslaapkamer, zei ik tegen de mannelijke verpleegkundige met een kaal hoofd. ‘Nou het wordt wel tijd voor een andere foto op jouw pas of niet?’ Hij had op de foto nog een bos haar. Gelukkig kon hij er hard om lachen. ?

4 jaar geleden

Mijn man is zo'n pretletter die nooit van knopjes af kan blijven. Liggen, stoelen, telefoons en dus ook bedden. Terwijl ik met de laatste perswee onze zoon eruit perste ging de rugleuning ineens omhoog. Ik vet mopperen op mn kerel. Was ik het zelf? drukte met mijn elleboog tegen de knopjes aan! Wie zet die rare knopjes dan ook op zo'n plaats? dus tijdens dat de rugleuning omhoog ging kwam mn zoontje eruit?