Snap
  • Bevallingsverhalen

14-07-14 bevallen van twins!

14-07-14 om 08.00 moesten we in het ziekenhuis zijn, half uurtje aan de ctg en om kwart voor 9 braken ze me vliezen. Dan alvast prikken voor

14-07-14 om 08.00 moesten we in het ziekenhuis zijn, half uurtje aan de ctg en om kwart voor 9 braken ze me vliezen. Dan alvast prikken voor t infuus en om10 uur een dosis weeën opwekkers. Na half uurtje nog niet echt iets. Om 11 uur nog eens verhoogde dosis weeën opwekkers. Tja nu worden ze toch pijnlijker maar ok goed te doen en ze maken nog niet echt ontsluiting.. Om 12 uur of ik warm eten moest nou nee bedankt! 5 cm ontsluiting, nou schiet ook niet op! (Niet te vroeg juichen...) ja en rond half 1, 1 uur kwamen ze vollebak om de 2 minuten en hielden 2 minuten aan! Auw die doen weer zeer grrr...! Goed puffen jaja.. Om half 3 hield ik t niet meer ok Miss toch een ruggenprik! Weet je het zeker? Nee maar ik ga door de grond! Ok wacht nog even een kwartiertje dan ga ik nog eens toucheren, ok dan 10 minuten later riep ik waar blijft ze!! Ok even voelen ja dacht ik al, 8 cm ontsluiting. Huh zover! Ja net als bij je dochtertje wauw! Ok ik moet echt drukken! Mocht licht mee persen poeh nou dat luchte al verschrikkelijk op. Om 15.00 nu moet ik echt echt echt persen de gyn erbij Ooh ja goed zo meis jij het hiervoor geboren wauw! En om 15.08 mochten wij Romaro verwelkomen op de wereld en om 15.05 onze Dilano. Romaro weegt 2886 Gr en is 48cm lang. En Dilano weegt 2505 Gr en is 48cm lang. M'n vriend is super trots ook op mij omdat ik het ook weer ff Zonder ruggenprik heb geflikt voor de 2e x! Nu heerlijk met m'n mannetjes op bed ze doen het allebei goed! Niet veel geslapen vannacht maar goed haha. Gister avond zijn de opa's en oma's en oom en tante, m'n beste vriendin en dochtertje lief langs geweest allemaal waren ze in tranen =) en dl is heel trots maar trekt zich er niet veel van aan ;) en ik ik ben aan het herstellen van alleen een schamp schot hoe of m'n gyn dat noemde haha niet ingescheurd verder of geknipt jess!!! Alleen de naweeën... Verschrikkelijk. Normaal gezien mochten we vandaag naar huis maar onze jongens zijn nog al misselijk dus moeten we Miss nog een nachtje blijven... Maar verder gaat alles gelukkig goed =)

9 jaar geleden

Pijnlijk he die naweeeen!! Gaaf dat je 2 wondertjes erbij hebt gekregen...