Snap
  • Babyspullen
  • zwanger
  • mamaplaats
  • babykamer
  • babykamerinrichting
  • Fotobehang

Zwanger van de derde dat betekend weer een nieuw babykamertje inrichten😍 Kijken jullie mee..

Babykamer inrichten

Ooh een kamertje inrichten dat is zoooo leuk😍 Bij ons is ons derde jongetje op komst dus dat betekende weer een nieuw schattig babykamertje! Vind jij het makkelijk om alles bij elkaar te stylen of heb je er moeite mee? Ik neem jullie mee in hoe ik het dit keer heb aangepakt.

De keuze is REUZE als het gaat om kinder/babykamers! Van te voren had ik wel bedacht ik wil niet mega veel aanpassingen doen in het voormalige kamertje van Xavi wat nu de babykamer word...Maar ik wil wel iets wat pakkend en vernieuwend is!

Dus mijn zoektocht begon bij de muren... Dan zou je denken de muren? Gewoon een andere kleur errop en klaar? Nee ik koos voor iets speciaals.. Iets wat gelijk heel het kamertje omtoverd in een andere look/sfeer. Ik koos voor fotobehang😍 Echt prachtig we hebben dit ook al beneden in de woonkamer en je hebt in korte tijd een totaal andere look! Ik snuffelde wat rond en kwam al gauw uit bij fotobehangshopz.nl een site met heeeeeeeel veel keus. Zoals je ziet koos ik een prachtige grijs witte jungle print. En koos ik er expres voor om niet de hele wand maar juist tot de commode de print te laten lopen. Lekker een beetje anders dan als dat standaard🤭. Dit kun je overigens zelf helemaal beslissen ook de kleuren ed online. Het behang is heel makkelijk plaatsen en kreukt niet snel. Ik koos voor het behang aan een stuk je zou ook voor aparte banen kunnen kiezen maar dan blijf je toch een beetje de naden zien lijkt mij... Zoals je ziet verbluffend resultaat toch?!

Ik kocht er allemaal leuke rotan spulletjes bij. Andere knoppen op de commode zodat deze ook een beetje een andere look kreeg en tadaaaa. Een heerlijk kamertje voor de nieuwe kleine man.. ❤️

Twijfel niet te lang over dingen DURF en je ziet hoe mooi het resultaat kan zijn! 

Snap

Kamertje voor en na het behang

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap