Snap
  • Babyspullen
  • Luiertas
  • Momlife
  • nanabeebi

Review NanaBeebi luiertas en hydrofiele doeken

Het leven vliegt aan ons voorbij en inmiddels ben ik alweer bijna 2,5 jaar mama. In de afgelopen tijd zijn er dus ook heel wat producten voorbij gekomen die mij wel of juist helemaal niet zijn bevallen. 

Hydrofiele doeken zijn voor mij dus échte lifesavers! Ik vind ze echt top! Gebruik ze voor alles en heb er ook altijd minimaal 2 mee in mijn (luier) tas. Als spuugdoekje, om onderweg op te verschonen of eventueel als dekentje. Mochten we onderweg zijn en we komen een nat bankje tegen of een glijbaan die vies is van de regen, daar is mama weer hoor met haar hydrofiele doek. Zelfs Louá droog ik nog af met dit soort handige lapjes. In 1 woord top dus! De hydrofiele doeken van NanaBeebi hebben ook nog een leuke print en drogen snel, mama is dus nog blijer.

Zoals jullie misschien wel aan mijn foto's zien, gebruik ik graag mijn Studio Noos teddy luiertas. Ik vind hem gewoon echt prachtig en er kan zoveel in alleen wordt hij wel gewoon snel vies waar ik dan stiekem van baal. Ook mis ik juist soms een rits of een apart vakje. Als Diaz in de 0 groep autostoel zit en ik hem met mij mee sleep is de Studio Noos tas gewoon te zwaar.

NanaBeebi heeft een rugzak ontwikkeld die van alle gemakken is voorzien. In 1e instantie ben ik niet dol op een rugzak omdat ik ze vaak niet zo mooi vind. Maar eerlijk? Ik ben een partijtje blij met alle vakjes en items die hieraan zijn toegevoegd. Je hebt een apart vak om flesjes of hapjes warm of juist koud te houden onderweg. Een verschoonmatje, een groot vak met meerdere separate vakken voor sleutels etc. Maar het handigste vind ik wel dat de tas open blijft staan door de metalen constructie. Zo kun je makkelijk je items pakken die je snel nodig hebt bij bijvoorbeeld een poepexplosie. De billendoekjes kun je aan de zijkant van je tas heel snel grijpen.

Je kunt de tas met een doekje afnemen wat natuurlijk met kids ook echt wel een must is.