Snap
  • Babyspullen
  • #momlife
  • #hobby
  • fashionmommy
  • #langejurk

Mijn secret hobby in de zomer ♡

Ik struin al jaren iedere zomer alle winkels af naar de mooiste zomerjurk!

Als jullie mijn vorige blogs gelezen hebben, is het jullie vast niet ontgaan dat ik een fashionista ben op eigen manier. 

Wat eigenlijk niemand van mij weet is dat ik daar een soort verzameling door ben gaan sparen met jawel "lange  zomerjurken"! 

Dit doe ik al jaren,  ik heb altijd een liefde gehad voor mooie jurken en dan het liefst lange.  Ik ben zelf maar liefst 1.76 lang en geen 1 jurk is dan voor mij ook te lang,  ze staan mooi en de lengte kan ik goed dragen. 

Een aantal jaren terug toen ik in de detail handel ging werken in de kleding begon mijn verzameling van kleding , zoals iedereen ruim je je kledingkast weleens op, gaat het één en ander naar de zak van max.  Maar ik maakte er een sport van om iedere zomer echt een hele mooie lange jurk te kopen. Die mocht dan mooi mee de koffer in op vakantie.  

Ik kocht er vaak maar 1 want de jurken die ik dan vond waren vaak over de 100euro, erg veel geld natuurlijk. Maar Als ik dan de kledingkast weer ging opruimen kon ik nooit een jurk weg doen,  ik draag ze ook echt iedere zomer wel een keer. 

En zo is dan eigenlijk mijn verzameling jurken ontstaan waar ik nog steeds onwijs blij mee ben,  mijn hart kan dan ook geen jurk opruimen ookal past hij even niet of vind ik hem die ene zomer toch niet zo leuk,  nee weggooien/geven dat doe ik niet. 

Wat voor mij echt een mooie jurk is , is een luxe stof geen polyester,  mooie luxe stof met het liefst ergens een glitter of paillet.

Ook dit jaar ben ik alweer op jurken jacht geweest. Erg veel mooie jurken te koop, mijn pinpas huilt. Maar het ene jaar vind ik niks of 1 jurk en het andere jaar zie ik teveel moois waar ik uit moet kiezen.

Mijn favoriete jurken winkels zijn 

*superstar(helaas bestaan die niet meer)

*steps

*didi

*lolalize

*costess

*expresso

Hieronder nog wat foto's van mijn verzameling.

Sparen jullie iets leuks of geks laat het me weten?

Liefs x Samantha 

www.instagram.com/sammy_fashionandlifestyle

Snap
Snap