Snap
  • Babyspullen
  • luiers
  • Etos
  • mamaplaatscollab,
  • Babyabonnement

Luiers bestel service

Makkelijker kunnen we het niet maken!

Ik denk dat we het allemaal wel kennen. Je denkt dat je genoeg luiers in huis hebt, maar voor je het weet ben je zo ineens aan de laatste luier toe. Zo gaat het hier dus regelmatig. En met een dreumes en baby in huis, is dat niet heel handig. Daarnaast ga ik deze periode het liefst zo min mogelijk naar de winkel. Ik voel me ook heel erg bezwaard als ik met beide kinderen naar de winkel ga, en doe dit dus ook liever niet. We moeten immers zoveel mogelijk alleen boodschappen doen.Maar toen, toen kwam ik er achter dat etos dus het baby abonnement aanbied. Ik kan je zeggen, dat is me toch handig. Je kunt via google zo zoeken naar etos baby abonnement, en dan krijg je het al in beeld.

Je kunt je eigen abonnement samen stellen. Zo kan je, uiteraard, zelf kiezen welke maat luiers je wilt, of je luierbroekjes wilt of gewone luiers. Maar je kunt ook billendoekjes en babyvoeding toevoegen. En als je kindje een dag naar de opvang gaat? Geen probleem! Dan vul je dat gewoon in, zo kun je dan luiers voor 5 weken bestellen ipv 4 weken. Vervolgens vul je je winkelmandje en betaal je via iDeal. En wat denk je?! De volgende dag heb je het al in huis. Hoe makkelijk wil je het hebben?Wat ik ook echt een voordeel vind aan deze box is dat de producten goedkoper zijn dan in de winkel als je ze lost koopt. Dus het scheelt aan het eind van de rit ook nog eens. Dus ik zou zeggen, gauw naar etos.nl voor het afsluiten van je baby abonnement! Wist jij van het bestaan van dit baby abonnement?! En lijkt het jou ook super handig?