Snap
  • Babyspullen
  • babyfotografie
  • kinderfotografie
  • tip
  • babyfoto's
  • mamaplaatscollab

Ken je dat? Duizenden foto's in je gsm maar nog steeds geen babyalbum? Lees dan zeker even mee!

Ik geef het toe, ik ben er ook schuldig aan. Ik herbekijk dagelijks foto's van mijn 2 schatten op mijn telefoon maar heb nog steeds, na 3 jaar, nog geen afgedrukt babyalbum... Jij ook? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik heb afgelopen dagen de online fotoservice PIXUM mogen uittesten en ik heb niet alleen leuke inspiratie opgedaan voor een babyalbum (ze hebben zelfs een speciale software die je kan downloaden om makkelijk een prachtig boek in elkaar te steken!), maar ook ineens gebruik gemaakt van de fijne fotocadeau's! (hint hint kerstmis, hoor je me al komen) Nou kun je gewoonweg 25% korting krijgen op je gehele bestelling met mijn persoonlijke code: SHANAH-25P

En als je zelf wat inspiratie kan gebruiken maar geen hele website wil afspeuren zet ik ze even voor jou op een rijtje:

De foto kalender, zowel mooi als praktisch! Handig voor de oma om op te schrijven wanneer ze op de kids moet passen ;-) (vanaf € 9,99)

Snap

Heb je een superfiere tante, meter,neef... die graag wat foto's wil showen van je kleine, dan is dit kiekjesboekje het ideale geschenk! Met zijn klein formaat neem je hem overal mee en haal je hem boven wanneer je wil pronken :-) (€ 15,00)

Snap

Hoe ontzettend leuk is dit babyboekje?! Gemaakt van dikke kartonnen bladzijden is dit denk ik wel het meest ideale kraamkado! Hoe orgineel kan het worden? Een babyboekje met foto's van zijn mama, papa, zusjes, broertjes! Ook ideaal om mee te geven met de gastouder of opvang voor toch vertrouwde gezichten in de buurt van je kindje te hebben. Ik ben helemaal fan! (€ 25,00)

Snap

Maak de nodige dosis koffie na al die slapeloze nachten, voor papa wat leuker met deze geweldige fotomokken! De uitvoering in emaille is mijn persoonlijke favoriet! (€ 16,00)

Snap

Ik zou zeggen, ga lekker op ontdekking want er is echt veel om te bekijken en om uit te kiezen! Download de software of gebruik de online editor of download de PIXUM app! Heb je nog geen kerstkaartjes rondgestuurd? Sla dan nu je slag en bestel superleuke ontwerpjes met jullie eigen foto! Over enkele dagen zal ik mijn bestelling tonen dus hou zeker de pagina in de gaten!

Ohja laat je weten wat voor leuks jij hebt besteld?! Ben erg benieuwd!En niet vergeten: SHANAH-25P voor 25% op je volledige bestelling!! GO GO GO merry christmas! ;-)