Snap
  • Babyspullen
  • mama
  • tweeling
  • kinderkamer
  • broertjes
  • babykamerinspiratie

Is dit een verslaving?

Ik weet niet waarom, maar ik ben nooit tevreden met mijn interieur. Altijd als ik het net verbouwd heb ben ik helemaal gelukkig en na een week denk ik: ‘mwa….’ Herken jij dit?

Dit begon toen ik uit huis ging op mijn 19de, inmiddels 7 jaar geleden. De televisie heeft op elke hoek van de woonkamer gestaan en de muren hebben iedere flexa trend gekend. Toen wij een nieuwbouwhuis kochten 3 jaar later wist ik zeker: ‘er moeten 2 tv aansluitingen geplaatst worden. De televisie moet overal kunnen staan’.

Zo ook de babykamer. Wij hebben 1 hele grote slaapkamer en 2 hele kleine slaapkamers op de eerste verdieping. Die kamers zijn zo klein dat je er geen tweepersoonsbed in kunt doen. December 2019 kregen wij een tweeling en natuurlijk moesten die op 1 slaapkamer. Dat waren de adviezen en ook mijn moedergevoel zei dat ik dat wilde. Je begrijpt, als de kamer zo klein is dat twee ledikantjes, een kledingkast, een commode en een voedingstoel een behoorlijke uitdaging was. Het lukte maar tevreden was ik nooit. Heeeeeel irritant.

Door een samenwerking met Baby’s only heb ik een beetje hulp gekregen. Door de commode accessoires heb ik meer ruimte kunnen creëren in de commode waardoor ik geen kledingkast meer nodig had. Die kon er dus mooi uit. Onder andere de Billendoekjeshoes en het Commodemandje. Uiteraard koos ik daar een bijpassend aankleedkussenhoes bij. 

Heerlijk om alles in 1 stijl te houden dus pakte ik de bedjes van de jongens ook aan. Ik koos voor een boxbumper ipv een bedbumper, een bijpassend ledikantdeken en een speendoekje. Zelfs het douche of in bad gaan doen ze sinds kort in stijl door deze omslagdoek.

Zoals je op de foto’s ziet straalt het kamertje een en al rust uit. Heeeeerlijk, hier ga ik goed op. Ik wil Baby’s only enorm bedanken voor deze te gekke samenwerking en ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met deze mooie artikelen en misschien geen ik je wel wat herkenning wat betreft mijn verslaving?

Veel liefs,

Melissa

@huizereekers

Snap
Snap
Snap
Snap

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Huizereekers?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.