Snap
  • Babyspullen
  • eczeem
  • mamaplaatscollab
  • inolireview
  • inoliscincare

Inoli Review

Als je mij al langer volgt op Instagram dan weet je dat Jax altijd al een gevoelige huid heeft gehad. Geen klein beetje, zoals je bij baby’s wel vaker hoort, nee echt in heftige vorm. Toen Jax 2 jaar was droeg hij geregeld ‘s nachts anti-krab pakjes om te voorkomen dat hij zichzelf tot bloedens toe open zou krabben. Ook Indie en Novée ontkomen er helaas niet aan, al is het gelukkig in minder heftige vorm.

Je zult vast begrijpen dat de zoektocht naar een shampoo en wascrème die zacht voor de huid is, groot is geweest. Verschillende grote merken hebben we geprobeerd, op aanraden van de dermatoloog, maar de jeukende hoofdhuid van Jax bleef aan.

Snap

Super tof dus dat wij nu de nieuwe shampoo en wascrème in 1 van Inoli mochten uittesten.

De shampoo en wascrème is een speciaal ontwikkelde 2 in 1 formule die geschikt is voor een milde reiniging en verzorging van de huid en het haar. 

Snap

Wat ik fijn vind aan deze shampoo is dat hij volledig vegan is, geen parabenen of conserveermiddelen bevat en toch nog lekker ruikt door de allergeenvrije parfum die gebruikt wordt. Want iedereen wil toch dat lekkere luchtje als je baby/kind uit bad komt? 

Snap

De shampoo is fijn in gebruik, zeept goed in en prikt niet in de oogjes van de kids. Ook het huidje wordt lekker ingezeept en laat een zacht laagje achter. Na afdrogen voelen de kids schoon en zacht aan en ruiken lekker, precies wat ik nodig heb na een lange dag!

De dagen na het gebruik van de shampoo zie ik geen gekke rode vlekken, geen eczeem plekken en geen jeukende hoofdhuidjes. Ik zeg: helemaal goedgekeurd die Inoli lijn!

Snap
3 jaar geleden

Wat een mooi kindje heb je zeg! Ik ben ook fan an het in de wasbak wassen. Inoli hebben wij in het begin veel gehad - heel fijn!

3 jaar geleden

🧡🧡

3 jaar geleden

Die ogen 😍

3 jaar geleden

Wat zijn ze leuk he 😍 wel benieuwd naar deze shampoo!