Snap
  • Babyspullen
  • luiers
  • lifesaver
  • gemakbovenalles

Ik heb nog nooit...

...eerder een luier verschoond, zei ik tegen de kraamverzorgster, wachtende totdat ik vierkant uitgelachen zou worden. Professioneel als ze was glimlachte ze en stelde ze me gerust met de woorden dat het allemaal goed zou komen. En of het goed gekomen is...

In het begin wist ik niet eens wat de voor- of achterkant van een luier was, deed ik bijna een kwartier over het verschonen en verwisselen en wist ik niet hoe ik een luier netjes op kon rollen. Nu zijn we een jaar verder en kan ik nu inmiddels meedoen met het NK- luier verschonen. Wie had dat gedacht. Mag ook wel, want ik denk dat we zo'n ongeveer meer dan 2.500 luiers hebben verschoond en verwisseld. En hoe handig ik er ook in ben, zo onhandig ben ik met het kopen van luiers. 

In mijn out-of-bed look, luiers kopen, echt top (maar niet heus!).

Om mee te beginnen sjouw ik me altijd een ongeluk met de luiers waarbij je zou denken dat ik voorlopig wel een maand vooruit kan. Wat denk je, sta ik gewoon de kortste keren weer bij de kassa voor hetzelfde riedeltje. En als het even tegenzit, sta ik er ook nog in mijn out-of-bed look bij, omdat ik er dan te laat achter kom dat we niet genoeg luiers in huis hebben en mama als de wiedeweerga snel naar de Etos moet rennen. Maar laat dat nu eens verleden tijd zijn, met behulp van het Etos baby abonnement. Echt ideaal, luiers kopen zonder de deur uit te hoeven en wat structureel (gratis) bezorgd word. Bedoel, gemakkelijker dan dit wordt het niet en je hebt altijd voldoende voorraad. 

Dag onnodige luier stress! Dankzij de Etos baby abonnement

Het bestellen gaat heel eenvoudig via de Etos website. Je kiest de juiste luiermaat en de bezorgfrequentie, voegt er nog wat babydoekjes en/of babyvoeding aan toe mits je die nodig hebt en in nog geen vijf minuten tijd heb jij je eigen op maat gemaakte baby box samengesteld inclusief standaard korting, welke ook nog eens gratis wordt thuisbezorgd. En weetje wat zo fijn is, je kunt de samenstelling te allen tijde aanpassen aan de behoefte van je mini, dus is je mini toe aan een grotere luier maat, dan is dat zo geregeld. Je kunt overigens je abonnement ook (tijdelijk) pauzeren en het is elk moment opzegbaar. Genoeg voordelen zo, maar grootste voordeel is dat je altijd genoeg luiers (en/of babyvoeding en babydoekjes) in huis hebt. Dag onnodige luier stress!

Bestel nu de Etos baby abonnement via deze link https://www.etos.nl/baby-abonnement/?utm_source=instagram&utm_medium=social_referral&utm_campaign=mamaplaats&utm_content=influencers

Volg je mij al via Insta? https://www.instagram.com/onbekende_moeder/

3 jaar geleden

Jammer dit, snap niet dat mensen alles over hebben om reclame te maken. Weg geloofwaardigheid..