Snap
  • Babyspullen
  • kinderen
  • voorjaar
  • dagje
  • Pretpark
  • uit

Gek op pretparken? Dan moet je dit lezen...

Avonturenpark Hellendoorn opent dit jaar met twee geheel nieuwe attracties!

Yes, het is eindelijk voorjaar en dat betekent: op naar het pretpark! Nederland kent heel wat pretparken, daarom geven wij jou deze ultieme tip.

Avonturenpark Hellendoorn

Van de vele pretparken die Nederland kent, is Avonturenpark Hellendoorn een favoriet. Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, de afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachttijden voor attracties zijn kort.

Dit prachtige park heeft meer dan 30 attracties en ligt heerlijk verscholen in de bossen. Klinkt goed hè? Naast de attracties, staan er in Avonturenpark Hellendoorn ook genoeg shows, Meet & Greets en muzikale optredens op je te wachten. 

Wat dacht je van de Wild Waterval? Of gaan jouw kids toch liever in de achtbaan? Het kan natuurlijk ook allebei! 

Snap

Voor het hele gezin

Avonturenpark Hellendoorn heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud! Zo heb je attracties voor de allerkleinsten, voor de hele familie en voor stoere ouders en kinderen. In Dreumesland, een speciaal gebied voor kinderen tot 120 cm, kunnen de allerkleinsten genieten van maar liefst 9 attracties. De hele familie kan onder andere terecht in de Sungai Kalimantan (ronde bootjes, v.a. 90 cm) en de Wild Waterval (boomstammetjes, v.a. 90 cm). Voor stoere papa's, mama's en kinderen biedt bijvoorbeeld de Tornado (gele achtbaan, v.a. 120 cm) en de Rioolrat (achtbaan in het donker! v.a. 120 cm) volop avontuur.

Snap

Nieuwe attracties

Goed nieuws voor alle avonturiers! Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in 2019 verder uit met de komst van maar liefst twee nieuwe attracties. Het leukste is natuurlijk om de attracties zelf uit te proberen! We kunnen alvast verklappen dat de botsauto's terug zijn van weggeweest en dat de vrijevaltoren je meeneemt de ruimte in... Wij kunnen niet wachten!

Wil jij met eigen ogen zien wat de nieuwe attracties zijn van Avonturenpark Hellendoorn? Klik dan hier! 

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn.

4 jaar geleden

Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het terugbrengen van mijn ex-vriendje, mijn vriend en ik hield zo veel van elkaar, onze relatie was echt geweldig en ik leerde dat we nooit zonder elkaar zouden kunnen doen, hoewel ik zoveel van hem hield dat ik het nooit wist hij was de relatie zat en hij was geïnteresseerd in mijn beste vriend. Hij maakte het uit met mij en ik was er kapot van, ik huilde voordat ik elke nacht naar bed ging, mijn leven en dromen werden verbrijzeld, ik was gefrustreerd totdat ik in contact kwam met een oude vriend van mij die me toen aan heer Bubuza de magische betovering voorstelde caster... Heer Bubuza gaf me instructies over wat ik moest doen en ik hield me er strikt aan en hij vertelde me dat mijn vriend binnen 12 tot 16 uur bij me zal komen smeken, nadat hij alles heeft gedaan wat hij me vroeg te doen, mijn vriend kwam voor mij bedelend en huilend op zijn knieën. Alle dank aan heer Bubuza voor zijn prachtige werken. Neem contact op met heer Bubuza voor een permanente oplossing als je dit probleem hebt of erger dan dit... Je zult er nooit spijt van krijgen... Neem contact op met Lord Bubuza Via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website:: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396