Snap
  • Babyspullen
  • #momlife
  • #sinterklaas
  • #mamaplaats
  • babyannabell
  • #cadeautip

En zomaar ineens werd ik oma op m’n 33e!

Hello Baby!

Vorige week ben ik met de komst van Baby Annabell ineens oma geworden. Zo voelt het bijna echt want sinds Loet Baby Annabell gekregen heeft draait alles om de baby. Ze begon als grote zus maar besloot al snel dat ze toch echt wel de mama was (de pop noemt haar tenslotte ook mama zei ze) en ze nam dit al snel zo serieus dat ik ‘s avonds aan de eettafel oma genoemd werd (stel je voor zeg haha) “Maar mam, we zouden toch doen dat dit een échte baby is, dus dan ben jij nu ook een echte oma hoor!!”

Maar even serieus het is echt geweldig om te zien hoe die kleine er helemaal in op gaat dat ze nu een baby heeft. De pop huilt met echte tranen, kan scheten laten (iets waarvan Loet iedere keer weer helemaal in een deuk ligt), drinkt water en sabbelt op haar speentje als een echt baby. Loet is er helemaal vol van.

Vanaf de eerste dag was het Annabell voor en Annabell na, ze slaapt ook bij haar op de kamer en alsof we een echte baby hebben is Loet zó enthousiast dat ze al voor 06:00 ‘s ochtends bij ons op de kamer stond met haar huilende baby op de arm “kijk mam, échte tranen!” Er zit een lunchtafeltje bij dus Loet is de hele dag bezig met haar eten en de fles geven, haar te laten boeren (yes, ook dat kan ze echt) en ook het omkleden van de pop is favoriet.

Op haar kamertje heb ik heel lang een kapstok gehad waarin ik haar favoriete babykleertjes bewaarde. Deze kent ze dus maar al te goed en ze vind het geweldig om deze bij Baby Annabell aan te doen. Als ze dan terug kijkt naar de babyfoto’s op haar prikbordwand in haar kamertje waarbij zij zélf deze kleertjes aan had is ze helemaal trots.

Het mooiste vind ik om helemaal mee te gaan in haar fantasie en te kijken wat ze allemaal bedenkt. Ineens was ze super enthousiast want ze bedacht dat de baby morgen jarig is en we een feestje moeten geven. In haar eigen speelgoed zocht ze naar cadeautjes, in mum van tijd had ze zichzelf omgekleed voor het feest (lees 1 legging + 2 tule rokjes over elkaar heen met een – jawel – glittertrui erop “best cool toch mam?!”) en toen vond ik haar in mijn kast waar ze druk op zoek was naar een geschikte jurk die ik aan moest op het feest. Bij een feestje horen natuurlijk chipjes dus we maakten er daadwerkelijk een grote party van. Heerlijk toch?! 

Kortom: deze pop is bij ons thuis echt een dikke hit, benieuwd wat voor avonturen Loet nog allemaal voor haar gaat bedenken! Dat ze nog maar lang mag genieten van haar rijkelijke fantasie!

Liefs, Marlijne! 

P.S. Benieuwd naar de beelden? Check dan m’n Instagram @love.laugh.loet  en de highlights #mamaloet voor de filmpjes!

Snap