Snap
  • Babyspullen
  • baby
  • slaap
  • Veilig
  • liefde
  • babynestje

Een eigen nestje

Het Babynestje van Voksi

Bij ons eerste kindje Hailey hadden we geen babynestje. Maar daar heb ik nu wel spijt van, want wat is dit handig zeg. Hailey wou, zoals Ryan nu, heel geborgen liggen dus hielden we haar het meeste van de tijd in onze armen. En legde haar pas weg als ze diep sliep, anders werd ze binnen de kortste keren terug wakker.

Het verschil met toen en nu is dat we niet één kindje hebben, maar twee en we Ryan niet heel de tijd in ons armen kunnen houden.

We kozen voor het babynestje Premium Dark Grey Flying van Voksi. Het ligt bij ons het vaakst in de zetel, maar ook als we hem in het park leggen is dit in het nestje. Het nestje is voor grote zus Hailey ook een soort van afbakening. Ze zal haar broertje wel eens een kusje geven of knuffelen, maar ze weet dat broertje daar veilig ligt en ze voorzichtig moet zijn.

Gaan we op bezoek naar familie of vrienden nemen we het Babynestje mee. Als je kinderen hebt en je gaat van huis heb je altijd een hele boel spullen mee te nemen. Het nestje is makkelijk om te dragen door het handvat aan de zijkant. Ook handig is dat je het makkelijk kan wassen als het vuil is.

Ryan is bijna 5 maanden en we gebruiken het babynestje nog elke dag. Nu is het niet alleen zijn slaapplek in de dag, maar ook zijn speelplek (we zetten er speelboog boven).

Wij zijn echt blij dat we gekozen hebben voor het babynestje van Voksi en kunnen het alleen maar aanraden. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Taniab__?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.