Snap
  • Babyspullen
  • Quooker
  • water
  • kraan
  • cube
  • gekookt

De must have voor in je keuken!

Supersonische kraan: de Quooker CUBE

Wauw! Van Mamaplaats mocht ik de Quooker CUBE testen. ''Wat een supersonisch apparaat!'', was het eerste wat er door me heen ging toen de Quooker CUBE bij ons thuis geïnstalleerd werd. Gekoeld gefilterd, bruisend, gekookt en 'gewoon' warm en koud water uit één kraan! Wow, oké!

Voordat de reservoirs voor de Quooker geïnstalleerd konden worden, moest ik het keukenkastje onder de kraan helemaal leegmaken. De monteur legde haarfijn uit waar dit allemaal voor diende en hoe de kraan precies werkte. Na alle ins en outs en zelf een paar keer proberen, kon het leven met deze supersonische kraan beginnen!

In het begin is het natuurlijk best een beetje wennen, maar na een paar dagen begin je echt te merken hoeveel tijd en geld je bespaart met de kraan. Je hoeft geen flessen (bruis)water meer in te slaan en ook de waterkoker is opeens niet meer nodig. 

Na een paar dagen begin je echt te merken hoeveel tijd en geld je bespaart met de kraan.

Hoe ziet een dag met de Quooker Cube er bij ons uit? 

Nou zo... Ik begin de dag altijd met het maken van een ontbijtje voor mezelf en mijn dochter. Voor mijn dochter meng ik gefilterd en gekookt water met haar pap, zodat het flesje goed op temperatuur is. 

Snap

Na het flesje is het tijd om te spelen en in bad te gaan. Daarna gaat Maliya naar bed voor haar ochtend dutje. Iedere dag weer hetzelfde ritueeltje. Rond 12:00 uur is het lunchtime en gebruiken we de Quooker weer! Dit keer voor een bekertje/flesje slappe thee bij haar broodje. 

Samen eten is supergezellig en belangrijk. Ik probeer meestal te timen dat we tegelijk klaar zijn met eten, anders wordt Maliya erg 'sjaggo', omdat haar broodje al op is. Eten is namelijk haar grootste hobby en ze lust werkelijk alles. Ons kleine vreetzakje, hihi...

Wat ook echt te gek is aan de kraan, is dat je groente of pasta veel sneller klaar is, doordat je de pan meteen met kokend water kunt vullen. Tijd besparen is altijd fijn. 

Snap

Ook maken we regelmatig een kan bruiswater met gember, munt en sinaasappel. Dit is ook erg makkelijk voor wanneer je bijvoorbeeld visite over de vloer hebt. Gekoeld gefilterd water drink ik meestal tijdens het avondeten of in een bidon tijdens het sporten. Ik verwacht dit gekoelde water vaker te drinken zodra de zon weer wat meer gaat schijnen. Dan kan ik veel meer genieten van een koud glas water. 

Snap

We sluiten de dag af met nog een laatste flesje voor Maliya en meestal nog een kopje thee voor papa en mama.

We vinden het gebruik van de Quooker CUBE makkelijk, veilig en tijdbesparend. Wij zijn fan!