Snap
  • Babyspullen
  • kerstkaarten
  • kerst
  • kerstcadeau
  • cadeautip
  • mamaplaatscollab

De leukste foto kado's in een paar klikken!

Oké, in mijn vorige blog liet ik jullie al kennis maken met de fotoservice Pixum! En hoppaa een paar dagen later stond mijn pakketje al aan de deur! Wow!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zo ontzettend tevreden ben van het resultaat! De mokken voor mijn ouders zijn echt superleuk en ben zeker dat ze er hard om zullen lachen!

Snap

De mooie acrylfoto die je ook vindt op Pixum met bijgeleverde staander zal mijn grootmoeder dan weer ontroeren, want zeg nu zelf.. Een foto van de kleinkinderen is toch altijd een schot in de roos bij die omatjes niet? :)

Snap

Maar het allerleukste vind ik toch zelf de foto's in de polaroid stijl! Enkele voor mezelf en enkele gebruik ik gewoon als kerstkaartje! Makkelijk op te hangen en neemt niet teveel plaats in, ideaal!

Snap

Mijn kortingscode SHANAH-25P loopt nog tot en met 7 januari dus ik zou zeggen haast je vlug naar de website pixum.nl of pixum.be of download de app, bestel nu en je hebt het nog binnen voor kerst en anders scoor al leuke kado's voor door het jaar, denk maar aan moederdag, verjaardagen, kraamkado (het custom babyboekje is zo'n dikke aanrader!!) Want ik moet zeggen dat de prijsjes echt reuze meevallen en daar dan nog eens 25% op.... ;-)

Tot de volgende!

liefsShanah

4 jaar geleden

Love it❤️

4 jaar geleden

Haha such a cute card 😍

4 jaar geleden

How amazing is the mug?

4 jaar geleden

Oh wow love this photo products😍👌